9 Mayıs 2013 Perşembe

Gratis Anneler Günü İndirimi ve Minicik Alışverişim

Aslında indirimden bir şeyler almak istemiyordum. Günlük hayatında tek makyajı bb krem+ kapatıcı olan bir insan olarak aldığım far paletleri, eyelinerlar, göz kalemleri son kullanma tarihini bekliyorlar hiç kullanılmadan :( Ama öğle arası Kentpark'a gidince tam da Gratis'in önünden geçince 5 dakikada bunları aldım çıktım :) 
Balm Shelter'i çok merak ediyordum bloglarda hep övgüyle bahsediliyor kendisinden. Light/Medium rengini aldım. Renkli kozmetik ürünlerinin hepsinde %50 indirim var. Balm Shelter 16 TL'ye geldi. Essence maskarayı öylesine attım aslında o da 5 TL'ye geldi. Ruj da çok güzel göründü  onu da aldım yine Essence'den, 3.5 TL.

Aslında çok uygundu fiyatlar, ve Balm'ın makyaj bazı dışında tüm ürünleri vardı neredeyse rafta.  Kentpark'taki Gratis açılalı çok olmadı, haberi yok herhalde insanların ugramıyorlar oraya sanırım.

İndirim 11 Mayıs'a kadar devam edecek yanlış hatırlamıyorsam. Eğer ihtiyacınız olan ürünler varsa uğrayım derim Gratis'e.

6 yorum :

  1. Başladı değil mi indirim:)).. Hımm bu Anneler günü indirimi bizlere yarayacak gibi;) Hemen gidip bakmak lazım, hoş birşeye ihtiyaÇ var mı diye gözetmek sizin, atıyoruz kendimizi içeri.. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ya ihtiyacım yoktu ama ben bile aldım işte 2-3 bir şey. İndirim dendi mi almasam eksik kalacak hissediyorum kendimi :)))

      Sil
  2. bugün bende gratis alışverişi yaptım güle güle kullan ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bloguna bakayım hemen neler almıssın :)

      Sil
  3. ben de balm shelter aldım, hemen denedim ve yıllardır aradığım ürün buymuş dedim süper :) bu arada rujun rengi 53 mü, oysa çok güzel bir renk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya gerçekten ben renkli nemlendirici kullanmayı sevmiyorum çünkü bu zamana kadar denediklerim cildimde hiç fark yaratmıyor gibiydi ama balm shelterin yüzüme verdiği canlılıgı sevdim benim de aradığım buymus canım:)

      Bu arada rujun numarası 64 ama 53 ü de merak ettim. Belki bu ogle arası bir daha ugrarım Gratis'e :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)