25 Ekim 2016 Salı

H&M Beauty Pure Radiance Powder Blusher #Pale Pink


H&m markasına ait tek kozmetik ürünüm sanırım artık bulamayacağımız bir seriden çünkü sitesinde bulamadım. Ama bu serinin krem allıkları hala yer alıyor. Ben indirim zamanı 10 TL'ye almıştım bu arada.

Üründe dikkatimi ilk çeken şık ve köşeli ambalajı oldu.  Tabi ambalajı uzaktan bakınca güzel dursa da kalitesiz olması fiyatını göz önüne alınca normal. Ama keşke kapağın iç kısmına bir ayna yerleştirselermiş dedirtmedi de değil.

Kendime pek pembe allık yakıştıran bir insan değilim aslında. Bu renkleri açık tenli insanlara uygun bulsam da ince yapısı ve mat olması nedeniyle bu allık sayesinde pembe renklerle barıştım diyebilirim.

Çok pigmentli bir ürün değil - ki bu benim için dezavantaj değil çünkü hızlı makyaj yapacağım diye elimin ayarı olmuyor bazen :) Kalıcılığı zayıf, 2-3 saat sonra tekrar tazelemeniz gerekebilir. Yanaklara doğal bir renk vermesi ve mat olması nedeniyle elim sıkça gidiyor bu ürüne. Günlük makyajı kapatıcı, renkli nemlendirici ve maskaradan ibaret olan bendeniz için ideal bir ürün kısaca.

1 yorum :

  1. Evet kalıcılık çok zayıf benim aldığım renk de öyle çıktı

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)