23 Ocak 2016 Cumartesi

Erkek Milletinin Bir Kadına Asla Almaması Gereken Hediyeler

Vakt-i zamanında erkeklere alınmaması gereken hediyelerden bahsetmiştim. Bir kadına hediye almanın zamanı olmaz ama hazır sevgililer günü geliyorken zinhar alınmayacak hediyeleri listeleyim dedim tabi kendi adıma :)

Çiçek
Arkadaşlar önce şunu kabul edelim çiçek bir hediye değildir. Evet çiçek severiz, ara sıra gönderin hiç sorun değil ama bunu hediye diye alan erkek son dakikacıdır, kafa yormayandır. Hani biz kadınlar size hediye alırken on bin kez düşünüyor, son 1 ayda ağzınızdan çıkanları kafamızda tarayıp acaba ihtiyacı olan bir şeyden bahsetti mi alacağım hediye işine yarasın diye kafa yoruyoruz ya ondan siz de azıcık saksıyı çalıştırın pls :p

Mum
Bence bu kimsenin birbirine almaması gereken bir hediye. Ne zaman hediye olarak kabul edilmeye başladı bilmiyorum ama ne mana canım?

Mutfak ve Temizlikle Alakalı Şeyler
Bir kadına elektrik süpürgesi, mutfak robotu vs almak aa canım ben senin hayatımın aşkı olduğunu unuttum benim için mutfakta aşçı, evde hizmetçi gibisin demek değil de nedir ya. Ha eşiniz/sevgiliniz özellikle belirttiyse bana böyle şeyler al diye sizi tenzih ediyorum.

İç çamaşırı
Bir kadına iç çamaşırı almak büyük bir risk. Aldığınız çamaşır çok frapansa sen ne sanıyorsun beni diye suratınıza tokat da yiyebilirsiniz misal. Bir de sizin de pay alacağınız bir hediye hiç bir kadını memnun etmez. Hem bu da pek bir kolaya kaçmak oluyor.

İşine Yarasın Derken..
Aslında kadınlar da sizin gibi işine yarayan hediyeleri sever ama işine yarar diye lazer epilasyon, diet kitabı, tartı falan almayın diye söylememe gerek yok sanırım.

Kendinizin Çok İstediği Bir Şey
Uzun zamandır gitmek istediğiniz bir tiyatro oyunu var diyelim. Şimdi ona 2 bilet alıp da bak canım sana ne hediye aldım dediğinizde yüzümüzde yalandan bir gülümseme ile teşekkür ediyoruz biliyorsunuz değil mi?

Evcil hayvan
Hayvanlar hediye değildir, bu nedenle sadece sevgilinize değil kimseye bir hayvanı hediye etmeyin!

Parfüm
Bunu alanlara tek sözüm var: Çok sıkıcısınız :S

Hiçbir şey
Her ne kadar bu sene bir şey alma desek de bunu ciddiye almayın. Ufacık da olsa bir hediye ya da hediyecik alın. Kitap olur, şal olur yani ne olduğu önemli değil ama bu durumda hediyesiz kalmak 9 kusurlu hareketten en büyüğü.


Sizi bilmem ama özellikle doğum günüm benim için yılın en önemli günü çünkü evlilik yıldonumu, yeniyıl, sevgililer günü vs. hep başkasıyla paylaşılan günler.  O nedenle doğum günlerinde sadece bana ait, benim için alınmış/hazırlanmış ve keyfini sadece benim çıkaracağım hediyeler istiyorum. Örneğin iki kişilik bir tatil evlilik yıldönümü için süper bir hediye iken doğum günüm için olmaz asla. Benim günüm benim hediyem senin ne işin var orada :)

Dün 15 saat uyuduğum için uyku tutmadı hala ama bu saatte de bu aklımla ancak bunlar çıktı. Eklemek istedikleriniz varsa yorum yazın, sizin fikirlerinizi de merakla bekliyorum :)




5 yorum :

  1. Her zaman takdir edilecek hediye: ayakkabı! Yüz tane olsa hayır denmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum ve çantayı da ekleyerek arttırıyorum :D

      Sil
  2. fikrimce saat daha çok saat! mücevhere gerek yok saat alsın bana renk renk, çeşit çeşit, boy boy.. yok ben senin zevkini şey edemiyorum derse de hediye çeki. hediye çeki de epey riskli aslında ne 'bu ne be ayı dilenciye sadaka mı veriyosun ulan' dedirtsin ne de 'bu ne ya ben şimdi bu adamın doğum gününde böbreğimi mi satsam?' dedirtecek.. çok zor bu hediye meselesi bu ara herkesin doğum günü var zaten sıkıntıdayım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saat konusunda hemfikirim de hediye çeki ne ya :))
      Utanmasa elimize para tutuşturur hale gelirler sonra :)

      Sana da kolay gelsin kuzum hediye alma sürecinde :(

      Sil
  3. benim de duygularıma tercüman oldu bu yazı :) sırf formalite diye hediyeye almamak lazım bence, biraz duygu dolu biraz anlamlı şeyler olmalı fikrimce.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)