19 Ağustos 2015 Çarşamba

Yapma Oğlum Yapma Evladım : Uzak Durulması Gereken 5 Kusurlu Hareket

Tatile çıkmama 3 kala bilgisayarın yüzüne bile bakmak gelmese de içimden son bir post ile terk-i diyar eyleyim dedim. Aslında biraz sonra bahsedeceğim her maddeden ben birer yazı çıkarırdım bu seriye ama giderayak toplu bir uyarı yapayım bari :)

Güneş gözlüğünü enseye takmak
Kalmadı di mi hala bunlardan en son 90ların sonlarında görüyorduk ama olur da hala bunu bir "cool"luk emaresi sayan varsa bazı şeyleri çooook yanlış anlamış :)

Tarzan gibi döşü bağrı açmak


Kah gereğinden fazla gömlek düğmesi açmak kah derin v yaka tişört giymek ile vuku bulan bu eylem en kaslı abilere bile yakışmıyor benden söylemesi. Misal tvde bir dizide gördüm Hulkdan bozma bir kardeşimiz bu işin boyutunu o kadar abartmış. Hiç görmek istemediğimiz hareketler bunlar. Lakin Jude Law bile yapıyorsa bunu ben ne yurdum erkeklerine ne diyebilirim ki :(

Bir Türk erkeği klasiği: ayrılmaz ikili -Sandalet & çorap

Aslında dert bir iken iki oldu. Daha biz sandaletin çorapsız giyilmediğini nüfusun yarısına öğretememişken bu sefer de loaferlar peydah oldu. Ah canım yatın varmış gibi giyinip çıkıyorsun da o güzelim ayakkabının içine ne diye beyaz kısa çorap giyersin hı? Yapma canısı, üzme bizi.

Uzunluğu bir türlü tutturulamamış şort

Kimi çok kısa olur, kimi neredeyse ayak bileklerine uzanır. Boyu tamam olsa paçasının genişliği düzgün değildir. Şort deyip geçmemek lazım anlayacağınız. Hele ilk fotograflarda bacakları benden güzel erkekleri görünce iyice sinir olmadım değil :/

Hawai Gömlek

Thomas Magnum mu sebebi belli bir jenerasyondaki bu gömlek sevdasının bilmem ama zaten çiçekli böcekli, karışık desenleri şeylerden pek hazzetmediğimden olsa gerek bu gömleklere de içim ısınmadı bir türlü. Giymeyin en iyisi :)


6 yorum :

  1. Offff Jude Law şuan yerlerde dipte:(
    Sandalet+çorap mantığı inanılmaz saçma değil mi zaten? Hem sıcak ayaklarım hava alsın mantığıyla sandalet giyip, hem ayakları tekrar çoraba hapsetmek?!? :))
    İyi tatiller buaradaaaaa=)

    YanıtlaSil
  2. sorma Jude Law olduğuna inanmak istemedim ben de :)
    Sandalet ve çorap ikilisi mantık sınırlarını zorluyor cidden ama kaçarı yok illa göreceğiz bu yaz da.

    teşekkürler kuzum :)))

    YanıtlaSil
  3. Baktım baktım hangisi daha irrite edici kararsız kaldım ve hepsinin birbirinden beter olduğuna karar verdim :)
    ps: iyi tatiller...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman hepsi evlerden ırak olsun :)

      * teşekkürler :)

      Sil
  4. Beni en çok rahatsız eden başı böğrü açmak. Ne kadar itici bir görüntü ıyk....

    YanıtlaSil
  5. Aaa olmaz, böğrü, pardon göğsü açmadan olmaz. delikanlılık eksik kalır :P :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)