14 Şubat 2014 Cuma

TGIF : Sevgililer Günü

Sevgililer günü nasıl klişe bir şeyse sevgililer gününe inanmıyorum yok kapitalizmin oyunu falan demek de aynı klişelikte benim nazarımda. Er ya da geç bugun bitecek ve yarına o kırmızı kalplerden ve güllerden eser kalmayacak ortalıkta- umarım.

Sevgililer günü bir çoğumuz için olmazsa olmaz bir gün değil ama yine de o gün çikolatadır ne bileyim sevdiğinin sevdiği 3 kuruşluk bir şeydir almak da pek zor olmasa gerek. En azından çaba sarf etmeden sevgilinize/eşinize bir jest yapmış olursunuz. Zaten bu günde büyük sürprizler yapacağım diye kasmanın bir anlamı yok onu doğumgünlerine, yıl dönümlerine saklayın. Aklınıza gelen kısıtlı yaratıcı fikirleri bu günde heba etmeyin. Hele sakın ama sakın evlenme teklif etmeyin. Unutmayın kadınlar özel günler kendilerine özel olsun isterler. Tüm dünyanın kutladığı bir günde bu teklifi yapmak riskli bir iştir bunu unutmayın.

P.S: Evlilikte teklifi yapılmayacak/evlenilmeyecek diğer önemli gün de kadının doğum günüdür. Özel günlerin birleştirilmesinden  hiç hazzetmeyiz benden söylemesi.

2 yorum :

  1. Evet ama aynı ayın içinde olması bile iki özel günü birbirine monte etmek için yeterli oluyor erkeklere :) Bkz: hazirana denk gelen doğum günüm ve evlilik yıl dönümüm...kader diyelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın aslında ama benim de evlilik yıldönümüm ile doğum günüm arasında 9 gün var. Hediyeleri değil ama kutlamayı birleştirmesine izin veriyorum sadece :P

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)