30 Eylül 2016 Cuma

Elektrikli Saç Fırçaları İşe Yarıyor Mu?

Elektrikli Saç Fırçası

Son zamanlarda her ig hesabında yukarıdaki görseldeki ürünün gizli ya da aleni reklamları yer alıyor. Takdir edersiniz ki her türlü ıvır zıvıra meraklı olan ben bu ürünü almıştım ki iyi ki almışım. Bunu dememin nedeni aman ürün çok iyi falan demek değil ha, yanlış anlaşılmasın. İyi ki aldım diyorum çünkü ben 10-11 dolar ödeyerek ücretsiz kargo ile ebayden geçtiğimiz Ocak ayında aldım. Fakat bizim uyanık satıcılar 30 tlden aldıkları bu ürünü 100-150 TL'den satıyorlardı. Ama şu an insafa gelmiş olacaklar ki 45-50 TL'ye kadar düşmüş fiyatlar gittigidiyor ve n11de.

Kısa kes sadede gel diyorsunuz farkındayım o nedenle ürün hakkındaki bilgi ve yorumlara geçiyorum hemen :)


Elektrikli Saç Fırçası

O zaman ürünün özelliklerinden ve düşüncelerimden  bahsedeyim:
  • 230 dereceye kadar ısınabiliyor.
  • LCD göstergesi var.
  • Epey uzun bir kablosu var.
  • Fırça üzerine yer alan kırmızı topçuklar kafanız yanmasın diye. Seninkilerin bazıları neden kopuk derseniz çünkü saçınızı iyice açmadan bununla tarayım derseniz kopuyorlar bir de dandikler :) Bu durumda daha dikkatli olmanız, kafa derinizle fazla temas ettirmemeniz lazım.
  • Saçı düzleştiriyor mu derseniz, evet ama bir saç düzleştiricisi kadar değil!
  • İyi sonuç almak için tamamen kuru saça uygulayın.
  • Bence düzleştirici kadar zarar vermiyor.

Peki ben nasıl kullanıyorum:
Öncelikle saçlarım kıvırcık. Duştan sonra saçlarımı kuruttuğumda saç düzleştirici de olduğu gibi küçük tutamlara ayırıp düzleştiriyorum. Uğraşılmamış, hacimli ve kontrol altına alınmış saçlarım oluyor. İşlem toplam 15-20 dakika sürüyor.
Eğer saçımı toplayacaksam, saçlarımı kontrol altına almak için saçlarım kuruyken tarak niyetine kullanıyorum. Kulak hizamdan saçlarımı iki ayırıyorum alt kısmını ayrı üst kısmını ayrı tarıyorum. Çabucak hazırlanmam gereken günler kurtarıcım oluyor.

Almalı mı almamalı mı?
Amacınız dümdüz saçlar ise almayın.
saç düzleştiricim var ama her gün kullanmak istemiyorum ama saçlarımı da şekillendiremiyorum diyorsanız, alın.
45 TL ve daha ucuza bulursanız, alın.



6 yorum :

  1. Geçen gün bende reklamını gördüm çok pratik bir ürün diye düşünüyordum iyi ki bu yazını okudum. Dümdüz saçlarım olmayacaksa almam açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında pratik ama saç düzleştiricisi mi alsam bunu mu diyorsanız bunu almayın derim. Fakat düzleştiriciniz varsa ve uygun fiyatlı olanı bulursanız deneyebilirsiniz :)

      Sil
  2. ben de çok merak ediyordum, kıvırcık dalgalı saçlara pek yaramıyor anlaşılan ve aynen fiyatını uçurdular birden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani yarıyor ama dediğim gibi düzleştiricinin verdiği etkiyi vermiyor. Yine de insanın işini kolaylaştıran bir ürün ama 90-100 lira edecek kadar değil :)

      Sil
  3. Yaa ben de çok merak ediyordum! Benim saçlar çok hafif dalgalı düze yakın. Dümdüz gibi olur mu bilemedim ama uyguna bulursam alayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence senin işine yarayabilir bu. Ama dediğin gibi çok para vermemek lazım :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)