12 Mayıs 2016 Perşembe

Concealer Dosyası : Shiseido Sheer Eye Zone Corrector #104

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.

Artık günlük hayatta cildi yormayan daha hafif kapatıcılar kullanmaya başladım. Siz de benim gibi düşünüyorsanız ilginizi çekecek bir ürün tanıtacağım size.

Uzun zamandır merak ettiğim Shiseido Sheer Eye Zone Corrector'ı bir ayı aşkın bir süredir her gün kullanıyorum. Ürünün nesini sevdim-sevmedim hadi bakalım:




Ürünün renk skalası oldukça tatminkar bence. 104 numarası göz altı morluklarından muzdarip olan herkesin sevebileceği bir renk. Corrector ve concealer işlevini bir arada görüyor. Rengi koyu görünse de ürün ince yapılı olduğu için göz altlarında sırıtmıyor. Tabi bu ince yapı size ortaya yakın bir kapatıcılık sağlıyor. Bu günlük hayatta bana yetiyor çünkü artık kriterim gözaltım insan içine çıkacak kadar olsun yeter :)

Üründe en sevdiğim  şey ise fırçası. Bu kadar yumuşak bir aplikator görmedim sanırım. Çevirmeli bir yapıya sahip ve bu sayede ürün miktarını kolaylıkla ayarlayabiliyorsunuz. Yapısına gelecek olursak varlığını hissettirmeyen, göz altlarını kurutmayan bir formu var. Özetle günlük kullanım için ideal ama fazla kapatıcılık istiyorsanız sizi memnun etmeyecektir. Fakat yapısı hafif oldu için sadece corrector olarak kullanıp üzerine başka bir kapatıcı uygulayabilirsiniz.

Son günlerde en çok bunu ve Note mineral kapatıcıyı kullandım. Onu da çok çok beğendim yakın zamanda paylaşacağım.


6 yorum :

  1. göz altlarını kurutmaması güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle özellikle yıllar geçtikçe bu ozelliğe daha fazla dikkat ediyorum.

      Sil
  2. Uuu ne güzel ürünmüş bu böylee <3 Shiseido'da hiç dikkatimi çekmemişti. Spf i olsaydı alasım gelmişti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shiseido ürünlerini seviyorum genelde.

      Fakat spf arıyorsan sana note mineral kapatıcıyı onereceğim yine hem spf 15 hem de bunun 4 te biri fiyatına falan sanırım. Ben onu da çok sevdim. O da kurutmayan ve tek basına yeten bir üründü benim için günlük olarak.

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)