25 Mart 2014 Salı

Dirty Works Rose & Glow Moisture Mask

Epeydir ürün tanıtımı yapmamışım. Dürüst olmak gerekirse Google'dan bulduğum görsellerle ahkam kesmek daha bi kolay ve zevkli ama abartmayım dedim ve sırf ismine, ambalajının şirinliğine kanıp aldığım bu maskeden bahsetmek istedim :)
Artık kuru bir cildim olduğunu duymayan kalmadı. Serum, nemlendiriciler vs. bile kışın bu kuruluktan daha fazla muzdarip olmama engel olamıyor. Bu zamana kadar beğendiğim bir nem maskesi olmadı açıkçası. O nedenle nem maskeleri söz konusuysa ev yapımı olanlara yöneliyorum genelde. Bu maskeden pek bir beklentim yoktu alırken belki de o yüzden beğendim. Eğer çabuk etki edecek bir nem maskesi arıyorsanız bir şans verin derim. Ama benim gibi gül kokusundan pek hazzetmeyenleri uyarmakta fayda var.Çünkü çok yoğun bir gül kokusu geliyor uygularken. Zaten 5 dakika tuttuğum için yüzümde katlanıyorum ama kokusu olmasa daha çok sevebilirdim :)

4 yorum :

  1. bende gratıs ındırımden aldım ve memnunum yannız yüzüme surunce yanma yapıyor nedendir bılemeduımm*-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa bende olmadı o durum ki cildim pek hassastır. İçeriği de iyi aslında, neden oldu ki :(

      Sil
  2. ben detox maskesini aldım çok memnunum ama benim cildim karma bunu da kuru ciltler içindir diye almadım şimdi aklımda c vitaminli olan maskesi var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu da çok merak ediyorum ama ona benzer çok maske var elimde diye duruyorum bakalım ne kadar dayanacağım :)

      C vitaminliyi de merak ettim şimdi :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)