26 Şubat 2014 Çarşamba

Dipsiz Kuyu - İlişkiler

Kadın-erkek ilişkileri.. Hakkında milyonlarca şey yazılmıştır bir o kadar da yazılır. Ben de eksik kalmayayım dedim. Benim için bir ilişkinin en büyük bugları nelermiş onları konuşmak istedim.

1. Halka açık yerlerde sevgilinize trip atmayın. Erkekler hele siz tribin yakınından bile geçmeyin :)

2. Sürekli beni seviyor musun, şöyle olsaydım da beni sever miydin diye olmayacak olasılıklar üzerinden konuşup karşınızdakini boğmayın.

3. Söz konusu iltifat olunca erkeklerin işi kolay, bizim saçımıza, giysimize hele de aklımıza övgü yağdırsanız mest oluruz ama erkeklerin iltifat anlayışının bizden farklı olduğunu unutmayın. Ay çok sevimlisin, çok tatlısın gibi kalıplar, "sevgilim sen ne kadar zayıfladın"ın bizde yarattığı etkiyi yaratmıyor onlarda bunu bilin.

4. "Benim birlikte olduğum, sevgilim, parıldayan ayım, Can dostum, en yakınım, güzellerin şahı sultanım.
Hayatımın, yaşamımın sebebi Cennetim, Kevser şarabım.Baharım, sevincim, günlerimin anlamı, gönlüme nakşolmuş resim gibi sevgilim, benim gülen gülüm" gibi Kanuni'nin Hürrem'e yazdığı şeyleri beklemeyin. Arada bir şiir size okuyorsa, anlam bozukluğu olmadan romantik iki cümle kurabiliyorsa şu ülke sınırları içinde yaşayan kadınların çoğundan şanslı olduğunuzu unutmayın :)



5.Erkekler, sevgilinizin her canı sıkıldığında suçu kendinizde arayıp soru yağmuruna tutmayın. Hayır o kadar kurcalayınca eninde sonunda suçlu çıkarsınız zaten benden söylemesi. 

6. Gereksiz kıskançlıklar yapmayın. Bırakın adam halı sahaya giderken ya da bir yerde arkadaşlarıyla maç izlerken de sizden ayrı olsun. Yapışık ikizler değilsiniz sonuçta. Aynısı erkekler için de geçerli. Kız kıza eğlenmeye çıktığımızda "ben sana değil etraftaki erkeklere güvenmiyorum" klişesine sığınmaktan vazgeçin.



7. Yalan söylemeyin. Bir defa yalanınınız ayyuka çıkarsa yandığınızın resmidir. Gece arkadaşlarınla dışarı çıkacaksın sadece belki niyetin kötü değil  ama bunu saklarsan direk ne haltlar karıştıracaktı da sakladı durumuna düşersin. Ama haber versen zaten bir şey yapacak olsa söylemezdi diye bizim içimiz senin de kafan rahat eder. 




5 yorum :

  1. 3. madde altındaki caps nedir ya? :s
    'Oğlum' diyen bir kız, denklem sadeleştiren bir erkek.
    Evlerden ırak!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O erkeğin duygularının altındaki subliminal mesajları blogumda yayınlayamayacağım da, kızım-oğlum diye konuşanları hiç sevmem hele bir ilişkide 9 kusurlu hareketten biri resmen :)

      Sil
  2. Bence de bu ilişkiyi sorgulamak lazım :))

    YanıtlaSil
  3. görsellere çok güldüm, şu yoğun günümde iyi geldi...
    ilişki derin mevzuuu, bekarkende evliykende...
    güzel tesbitler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, azıcık da güldürebildiysem ne mutlu :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)