6 Ocak 2014 Pazartesi

Almalı Mı, Almamalı Mı? EcoTools Foam Applicator (Sünger Uçlu Fırça)

İtiraf etmem gerekirse makyaj fırçalarına yeni yeni alışmaya başladım. Allık ve far fırçaları dışından fırçam yoktu neredeyse bir kaç seneye kadar. Kapatıcı ve fondöteni ya parmaklarımla ya da süngerlerle uygulardım. Lakin Ecotools ve Real Techiques sayesinde edindiğim uygun fiyatlı fırçalar artık vazgeçilmezim oldu.
Neyse lafı daha fazla uzatmayayım. Bu kadar fırçalara alışmışken algıda seçicilikten olsa gerek yukarıdaki fırça epey dikkatimi çekti denk geldiğim vlogglarda.. Açıkçası elimde RT nin turuncu makyaj süngeri var ama üşengeçlikten kullanmıyorum desem yeri, ama bu fırça daha pratik geldi. Hem ufak boyutlu olması da göz altı kapatıcısını uygulamaya yardımcı olur diye cezbediyor beni. Ama alışık olmadığım bir tasarım, kullanışlı olur mu diye şüphelerim de yok değil. Aslında ülkemizde satılsa sorun etmeyip alacağım hemen de şimdi yurtdışından bunu sipariş etsem mi yoksa bize gelmesini mi beklesem çok kararsız kaldım. Bu arada şu an stokta yok ama feelunique de 8$-9$ gibi bir fiyatı var. Ebayden almak yerine en azından stoğa girmesini bekleyeceğim sanırım. Kim bilir belki o zamana kadar bize de gelmiş olur :)


4 yorum :

  1. Bir blogger arkadaş almış eh işte pek kullanışlı değil demişti.. Fırçalar yada beauty blenderlar daha kullanışlı bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler yorumun için. Kesinlikle fırçalar daha kullanışlı :)

      Sil
  2. eğer tr ye gelirse deneyebilirim ama rt süngerden memnunum onun yerine bunu feelunique'den sipariş etmem..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de öyle düşünüyorum, gelene kadar bekleyeceğim.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)