3 Aralık 2010 Cuma

Kime Daha Çok Yakışmış?

Bir kadının en büyük korkusudur kıyafetinin pişti olması. Tabi ki ünlüler için bu daha büyük bir kabus. Kimileri var ki katıldıkları aynı davette veya aynı programda aynı kıyafetlerle arz-ı endam eylemişler. Ben de pişti olan bir kaç kıyafeti paylaşayım dedim. Bakalım kime daha çok yakışmış?



Demi Moore ve Kate Beckinsale Zac Posen tasarımı bu elbiseyi tercih etmişler. Demi daha klasik takılıp siyah ayakkabı ve clutchla tamamlarken kombinini,Kate ayakkabılarında farklı bir renge yönelmiş ki elbiseyi biraz basitleştirmiş sanki. Bu nedenle benim oyun Demi'ye!






Eva Longoria ve Emily Deschanel Gustavo Cadile imzalı elbiseyi farklı bir şekilde taşımışlar. Emily straples versiyonunu tercih ederken Eva ise tek omuzlu halini giymiş. Açıkça görülüyor ki Eva daha iyi taşımış elbiseyi.







Carma Electra ve Audrina Patridge aynı elbisenin farklı uzunluklardaki modellerini giymişler. Ben kısa elbise+ uzun çizme kombinasyonunu daha çok beğendim o nedenle oyum Audrina'ya






Zoe Saldana ve Paris Hilton Louis Vuitton'a ait aynı elbiseyi giymişler. İkisi de saçlarını enselerinde toplayıp akıllılık etmişler. Paris hatta bir de kalın çorap giymiş daha önce kendisini hiç bu kadar giyinik görmemiştim :) Bilemedim açıkçası ben kim daha iyi taşımış kıyafeti ?





Bu aslında pek pişti sayılmaz çünkü planlı olmuş. Jamie Lee Curtis and Sigourney Weaver yeni filmleri  'You Again' nin galasına aynı kıyafetle katılmışlar. Tabi ki Jamie Lee Curtis kıyafeti çok daha iyi taşımış.






Mary J. Blige ve Drew Barrymore da pişti olanlardan. İkisinin de tercihi  Catherine Malandrino'dan yana olmuş. Ayakkabı ve kemer seçimiyle Drew bir adım önde.

3 yorum :

  1. drew hariç soldakiler benim de beğendiklerim....

    YanıtlaSil
  2. 2-2-2-1-1-2 bendcee. Bazı kıyafetler zayıf olanlara olmuyor sanki

    YanıtlaSil
  3. Ben kat kat tüllü elbiseye bayıldım,rengisde harika.

    Bloğumdaki çekilişe bekliyorum

    http://wwwnisamublogcucom-nisamu.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)