21 Kasım 2014 Cuma

Mabadına Güvenen Şöyle Gelsin

Biraz out of date bi post olacak ama benim gibi Kim Kardashian'a nefret-sevgi  karışımı duygular besleyen biri bu konuya el atmasa eksik kalırdı :)

Gözümüze soktular Kim'in Paper'a verdiği pozları, görmeyen kalmamıştır zaten. Hayret ediyorum aslında zaten kadının vücudunu karış karış ezbere kazınmış ama hala nasıl ses getirebiliyor bu tarz işler aklım almıyor.

Aslında ben Kim'in koca poposunu  avret yerlerini örtecek kadar giyindiğinde seven biriyim- itiraf ediyorum. Belki poponun büyüklüğünden göz yanılması oluyor ama o ince bel+yarım dünya kaba eti gayet seksi bir görünüm oluşturuyordu. Ta ki şu fotografları görene kadar(bloga en koyulabilecek olanı koydum azıcık bir google aramasıyla diğerlerine de erişebilirsiniz pek tabi ki :)). Ya ben hayatımda bu kadar göte benzemeyen göt görmedim çok afedersiniz ama. Yani photoshop kullanmanın da bir sınırı olmalı. İki plastik top gibi duran lobları gerçekten seksi bulan var mı? Sırf  daha çıkık görünsün diye sırtın yarısını kesip atmak, o beli o kadar inceltmek neden? Hiç gerçekçi değil, sanırsın ki ölçüleri abartılmış bir plastik bebek.

Ha sadece kalçalarda oynama söz konusu değil tabi. Zaten koca memeli bir insan olduğundan hafif sarkan göğüsleri vardı bu kadının, bir de üstüne çocuk emzirdi o kadar ama nasıl olduysa eskisinden dik olmuş maşallah. Şu iki kadın aynı kişi deseler inanmazsınız. Yüz, vücut hatları her şey değişik.Ay bu kadar yapay bir insanı nasıl daha fazla yapay hale getirmeyi başarıyorlar hayret bir şey!

15 yorum :

  1. Sevgili Photoshop nelere kadirsin sen!!

    YanıtlaSil
  2. Photoshoplanamayanlar olanlar çok mesuduz bence :)

    YanıtlaSil
  3. köşeme çekildim, sessizce takip ediyor ve için için gülüyorum :)

    misal bu bayan arkadaştan haz etmem,
    aksine, yalnız değil de yanında birileri olan fotoğraflarından ne kadar yerden bitme, saçma sapan bir kadın olduğu net bir şekilde belli oluyor zaten.
    ama,
    kadını hem konuşun, hem bok atın, ı ıh, olmaz ;)
    fotoşopmuş da, plastikmiş de, breh breh breh,
    kıskançlar sizi :)

    not : bu arada sizi tebrik ederim hanımefendi,
    bizde göte göt denir!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne alakası var alla alla bok falan atmıyorum bi kere,
      benim isyanım insanı kusursuzlaştırmaya iten bu düzene
      hiç de kıskançlıktan değil yani bu eyyorlamam :)

      Sil
  4. Bu kadar buyuk bir popo bu kadar seksiyse benimkine ragbet nicin bu denli az cozemedim :( cok bedbahtım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. milletin gözüne gözüne sokmadığımız içindir belki, bilemedim :)

      Sil
  5. Ben ilk baktığımda, reklamlardaki kızarmış tavuklara benzetmiştim. Şimdi bakınca, evet, hala kızarmış tavuğa benziyor! :))

    YanıtlaSil
  6. Ben de geçen haftalarda youtube da pixiwoo kardeşlerin Kim'le bi ropörtajını izledim. Sesi bile o kadar yapay kiiiii! şaşırdım mı? nedense evet:) çünkü ben de senin gibi hem beğeniyorum hem gıcık oluyorum. Sesinde daha güçlü kadın tınıları beklerken aptal sarışın konuşması tiksindirdi resmen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay evet zamanında Paris Hiltonla az gezmedi ondan herhalde aptal sarışın bi tipi var kara kaş ve gözüne inat. Konuşmasını ilk duyduğumda ben de pek şaşırmıştım :/

      Sil
  7. Çıplaklık her zaman için dikkat çeker. O yüzden bi insan kamera karşısında 1000 kerede çıplak poz verse 1001. de mutlaka ses getirir. Onu ilk listelere taşır.
    Kadınlığını bu şekilde kullanan insanlar bana her zaman ucuz görünmüştür. Kimde bunlardan biri.

    YanıtlaSil
  8. Teni esmer, ruhu sarışın. Gündeme gelme konularından olsa gerek hiç bi zaman çekici gelmedi bu kadın bana. Bende buralarda yeniyim, beklerim

    YanıtlaSil
  9. Kessen 5 tane nizami göt çıkar.
    Var mı artıran ?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)