12 Ağustos 2014 Salı

Erkek Milleti Sözüm Size: Yelek Giysenize Yahu!


Beni sosyal medyada takip edenlerdenseniz yeni celebrity crushımın Gabriel Macht nam-ı diğer Harvey Specter olduğunun farkındasınızdır. Ki ileride kendisini daha doğrusu giyim tarzını masaya yatırma niyetindeyim, eğer üşenmezsem :p



Her ne kadar rahatlığı seven bir insan olsam da doğru bedende hayat bulmuş takımların hastasıyım. Takım elbise seçerken nelere dikkat edeceğinizden de şurada bahsetmiştim bi göz atın beyler:) Ne yalan söyleyim üç parçalı takımları demode bulsam da Harvey sayesinde bu takımlara ve yeleklere olan önyargım yıkıldı diyebilirim.


Ryan Gosling ise yelek mevzusuna daha sıcak bakmama neden oldu. Yakışmamış mı ama? Bir de siyahı ne kadar sevsem de lacivert tondaki takımlar bu sene pek moda, hele kumrallar ve sarışınlar bir şans verin derim.

Lakin son noktayı Chris Hemsworth koydu. Onu görünce neden bu güzide giysiyi giymiyor acaba erkişiler diye aklıma takıldı. Özellikle yaz günü yarı resmi, dresscodeu olmayan organizasyonlarda giyilebilir, hele düğün mevsimine girmişken katılacağınız kır düğünlerinde hantal ceketler yerine tercih edilebilir. Tabi böyle taşınacak, o düğmeler nizami bir şekilde kapanacak ve potluk yapmayacaksa ;)


12 yorum :

  1. Çok haklısın, sarışınlar lacivertten yürümeli :)

    YanıtlaSil
  2. Aynı yeleği Beyazıt, Fatih, Aksaray tarafında bolca görebilirsin. Nasıl giyilmemesi hakkında örnek teşkil ediyor bu üç bölge. Ama yine de ben de bayılırım yelek hadisesine (Ceketin çıkması gerektiği yaz günlerinde salt gömlek kravatla kalınca lise talebesi gibi hissediyorum kendimi ve yelek o gömleği, o karışıklığı salaşlığı bir güzel topluyor.).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O non-examplelar Ankara'da da mevcut, tshirt üstüne giyilen kısacık yelekler falan derken göz zevkimize tecavüz ediyorlar resmen :/

      Tam da dediğin gibi gömlek-kravat ikilisi özellikle genç bireyleri öğrenci moduna sokuyor, yelek bu durumda tam bir kurtarıcı olabilir :)
      Sizin gibi düşünen erkeklerin sayılarının artmasını temenni ederek sonlandırıyorum bu yorumu ;)

      Sil
  3. adrian brodynin bir takımı vardı ki sanirim bu seneki oscar toreninden sonraki partide giymiş, bej rengi, kravatsız böyle bakıp bakıp iç çekmelik. http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fi.dailymail.co.uk%2Fi%2Fpix%2F2014%2F05%2F20%2Farticle-2633642-1E01D65B00000578-597_306x578.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Ftvshowbiz%2Farticle-2633642%2FAdrien-Brody-puts-amorous-display-Cannes-red-carpet-stunning-girlfriend-Lara-Lieto-wowed-white-lace.html&h=578&w=306&tbnid=gTT88EJnOtkEeM%3A&zoom=1&docid=xkKh-RyupSLfNM&ei=qKnrU9C0I8L4yQPC-4GQCA&tbm=isch&client=ms-android-samsung&ved=0CCcQMygNMA0&iact=rc&uact=3&page=2&start=6&ndsp=9 aha da şurda. ben ki adamdan hiç haz etmem ama baktım baktım doyamadım.
    sanırım beylere hediye diye bunları dayamamız lazım ki bu yönde bi vizyon geliştirsinler.
    ekoseli ceket giydiremediğim babama da sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adrien Brody demişsin ama bu bildiğin Yunus Günçe dostum.

      Sil
    2. Tayyip giydikten sonra ekose ceketten soğudum ben :/
      Adrian Brody ise o koca burnuna rağmen bazen çok çekici olabiliyor :p Takımını sevdim ben de :)

      Ben bizimkine gösterdim resimleri sen de giy dedim ama yanaşmadı henüz, lakin yılmak yok :D

      Sil
    3. buddha hocam;
      yunus günçe mi?
      ne diyon reis yapma allasen :S
      oha lan edit koymuş yorumuma diye yüreğim hop etti.

      ne giysemciyim;
      ben bu takımı görünce direkt manitaya ayar çekmiştim.
      ilk düğüne bundan giyilecek bi daha o gri takımını görmek istemiyorum diye.
      yalnız o ekose değil pöti kareymiş.
      dün lan ekose mi giy demiştim acaba babama diye bakındım da;
      ı-ıh pötikare.
      ama babam biraz mor renkten çekindi bence.
      fümelerden yürüycez kısmetse.

      Sil
  4. Harvey Spector ve Hannibal Lecter (yeni olan, yani Mads Mikkelson)'a eriyip akma sebeplerimiz.. AAAahhhhh. Rahatlık saçmalığını bıraksın erkekler, biz nasıl seksi görünmek için topuklu ayakkabıların üstünde cambazlık yapıyorsak bir zahmet onlar da biraz şık olsunlar. Nasıl zengin duruyor nasıl ahh. Zengin koca adayımı bulunca böyle giydireceğim.

    YanıtlaSil
  5. Değil mi azıcık da onlar kasılsınlar.

    Ay hadi inşallah bulursun en zengininden bi tane :p

    YanıtlaSil
  6. Hay ağzına sağlık! Hastasıyım yeleklerin. Bir erkeğe daha çok yakışacak bir kıyafet yok gözümde hatta o seviye.
    Göbek kaldırmıyor o kötü, göbek kaldırsa benimkine de işleyeceğim inceden ama yok baklava istiyor sıpa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah benimkinde göbek yok ama giymeye pek niyetli değil, oysa ne kadar şık bir parça şu yelek denilen şey. Kıymeti bilinmiyor, yazık :(

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)