3 Nisan 2014 Perşembe

Yapma Kızım Yapma Evladım : Tayt

Şimdi baştan söyleyim rahat ondan giyiyorum diyeceksiniz.
Hak veriyorum, şu yazdıklarıma günlük hayatta taytını giyip onu sneakerla kombinleyip üzerine loblarını örtecek kadar uzun gömlek-tshirt giyenler alınmasın zaten :)
Benim derdim ay rahat diye giyiyorum deyip altına 10 cm topukluları, üzerine blazerları geçirenlerle. Tayt giydiysem ya evdeyimdir, ya spordayımdır ya da sitedeki büfeye iniyorumdur en fazla. Çünkü benim için tayt ev ve spor kıyafetinden öte değil. Ha giyenlere çamur atmak da değil niyetim. Kışın üzerine geçir kazağı, giy biker botları en kolay casual şıklık yolu onda da hemfikirim. Peki sorunun ne diyeceksiniz hemen geliyorum sadede.

Bu taytlar her yerde. Gece dışarı da çıksam, resmi bir yere de gitsem, alışverişe de çıksam Kızılay dağıtmış gibi herkeste aynı şey. Bir de bu kış fitilli kadifeleri falan çıkmış aman evlerden ırak. Ha yukarıda bahsettiğim topuklu ayakkabılı taytlı kardeşlerim zorlamayın olmuyor. Bir nebze diğerlerini anlayabiliyorum ama erkek milletinin içlik niyetine giydiği bir nesneyi bu kadar büyütme gözünde. Siyah penye taytı giyeceğine giy skinny jeanlerini ondan kat be kat şık olmazsan bana kapak olsun. Hem sizin tayt sevdanızdan artık jeanlar bile yüksek bel ve lastikli. Hatta renk renk pantolonlar var sen tayt olduğunu biliyorsun ama bize pantolon görünüyor, ya ya.

Dikkat ettiyseniz şunlar giysin bunlar giymesin olayına hiç girmiyorum. 3- 5 yıldır hayatımızda olan bir şey zaten, e sizde de göz var nizam var ben bunu giymeyim yakışmaz bana diyebilecek özeleştiriyi yapabileceğinize inanıyorum.

Bu taytı yeniden hayatımıza sokan kesin erkek milletinden biri, benden söylemesi.

Ah bu kadar konuştum geçen Jimmy Kimmel Show'da denk geldiğim şu taytları tiye alma olayını sizlerle paylaşmasam olmaz. Lakin videoyu sadece youtubeda bulabildim.



Videoyu açamayanlar için de haber linki gelsin: tık tık!

13 yorum :

  1. Kesinlikle cok haklisin. O kadar kotu goruntuler cikiyor ki ortaya agzim acik bakakaliyorum. Bir de tayt giyip uzerine de kisa giyenler var bu durumu hic anlatamam yani .. ben skinny jeanlarimle mutluyum ve itiraf ediyorum dolabimda 1 tane bile tayt yok :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne mutlu sana o zaman :)

      gerçekten bazıları facia...

      Sil
  2. Annemin her sene mutlaka dolabima eklediği ona rağmen giymedigim nesne. Yakisip yakismamasi bir yana rahat rahat esofman altlari dururken tayt neymis la :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç.. Giyme kuzum.

      Yalnız bu tayt olayı da seçimlere döndü ha kimse giymem diyor ama halkın yüzde 50si taytla :)

      Sil
    2. Dahil olmayan %50lerden olmak bizim işimiz since 92 :P

      Sil
    3. ne 92 mi, ben de hala doksan sonrası doğanları 10 yaşında diye hesaplayanlardanım :(

      Sil
  3. ay bu sabah kedi resimleri ile donatılmış bir tayt gördüm ki ne sen sor ne ben söyleyeyim kocamaaaandı her kedi :( içindeki hatunda bir o kadar şişman :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay hele o desenliler beni mahvediyor... Hele leopar :/

      Düşününce bile irkildim :)

      Sil
  4. ben de seviyorum aslında taytı evde sürekli giyiyorum ama dışarı nadir giyerim giyersem de mutlaka heryerimi kapatacak uzunlukta bol tunik vb giyerim sana da katılıyorum topıkluyla giyenlere hiç yakışmıyor ..aşırı kilolularada..

    YanıtlaSil
  5. siyah penye tayt uyku kıyafetimdir ama bikaç tane taytım var ki vazgeçemiyorum bi türlü onlardan :) hatta bi ara o kadar özdeşleşmiştik ki onlarla skinny pantolonlar bile gözüme bol görünmeye başlamıştı.. hemen "dur" dedim kendime ve gidip 2 tane pantolon aldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi derdim giyilmesi değil de sokaktaki kadınların yüzde 50sinin aynı şeyi giymesi aslında...

      Skinny pantolon iyidir ama :)

      Sil
  6. Ahaha harika bir yazı olmuş, hislerime tercüman oldun:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)