1 Nisan 2014 Salı

Kahrolsun Bağzı Erkekler

Aslında bu yazıyı yarın yazmaktı niyetim ama içimde tutamam hiçbir şeyi bilirsiniz.

Erkek milletinden dertliyim dostlar ama sanmayın ki bu aşk ya da kuyruk acısı. Derdim kadınla nasıl konuşulur, nasıl davranılır bilmeyenlerle.



Bu sabah işe gitmek için evden çıktım asansöre bindim aşağı inerken bir kat sonra durdu asansör. Kapı açıldı, 40 yaşlarında bir adam-muhtemelen yüzlerini bilmediğim onlarca komşumdan biri -adam bana bakıyor ben adama. Baktı, baktı ve sonra en iyisi ben sizi rahatsız etmeyim dedi ve merdivenlere yöneldi. Ya bir kadınla asansörde kalmak bu kadar mı korkutucu arkadaş. Hayır öyle kimsenin üzerine atlayacak bir insan da değilim, ne bu çekince. Aşağı inene kadar içimden ne laflar hazırladım kapıda karşılaşırsak söyleyim diye ama yakalayamadım.

Bu olaya takılmamın diğer bir nedeni ise geçenlerde yaşadığım benzer bir olay. Bir kamu kuruluşunun üst düzey yetkililerine eğitim veriyoruz. Eğitime başlamadan tanışıyoruz, yok bu Ahmet bey, yok bu Mehmet bey derken badem bıyıklının birine geldi sıra diğerlerine yaptığım gibi ona da elimi uzattım ama elim havada kalmaz mı. Takdir edersiniz ki g.t oldum. Bir de eğitim boyunca adam konu uzmanı ben olsam da sorularını hep bizim ekipteki erkek arkadaşa sormaz mı iyice ifrit oldum.

Ama işte dengesizler çoğu terazinin ayarını tutturamıyor. Bazıları ise gereksiz samimi ve lakayt. Ağzına girecek sanki konuşurken  ya da gereksiz yere temas halinde kah omzuna dokunur kah koluna.

Yok mu bir düğmeniz ya da ayarınız arkadaş sizi optimum seviyeye ayarlayalım.

17 yorum :

  1. off ben de dayanamıyorum bu erkeklerin kadınlara yaptığı "öküzlüklere"! kapıyı çat diye suratınıza kapatmalar, pardon demeye üşenip etrafa çarpa çarpa küçücük yerden geçmeye çalışanlar, otobüste yer boşalır boşalmaz milleti ite ite oturanlar.. ay yazdıkça sinirlendim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onları nasıl unutmuştum ben yahu bak şimdi iyice sinirlendim ben de :)

      Sil
  2. o komşuyu bir daha görürsen insan yemiyorum bey amca de benim yerime de :P ben hep diyorum zaten cins bu erkek milleti diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya lanet apartmanda bir gördüğüm komşuyu ikinciye görmüyorum ama görürsem laflarım hazır :)

      Sil
  3. mm el. ooooh el, mmoooohh el

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu yorumun üstüne söz söylemek ne haddime :)

      Sil
  4. Hmm, benden bahsetmişsin.
    Hayatta elimi vermem!
    ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Badem bıyık da var mı dostum :)

      Sil
    2. Olma mı!
      Hatta hiç bir şey vermiyorum şu dakikadan sonra kız milletine.
      Erkek erkeğe takılmaca ;)

      Sil
    3. ne deyim, acı kaybımız mı deyim o zaman Buddha bey :)

      Sil
  5. Demirbey olayı iyi özetlemiş bence, o adamlarınki maalesef fikir ve olayı.

    YanıtlaSil
  6. Bu yazıya gerçekten Demirbey'in yorumundan başka bir şey yazamayız... İnsanların terbiyesizliği ve zavallılığı oluyor... Düşünsene, bir kadının elini bile sıkamıyor...

    YanıtlaSil
  7. Üüüüff aııyyy ıuıyyyy valla okurken bizzat ben yaşamışçasına sinir oldum! Yok sayma olayını da çok yaparlar. Bşi dersin bakmaz, dinlemez ordaki bi erkeğin lafını dinliyodur filan :@

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aklıma geldikçe sinirleniyorum hala. O yok sayma olayı iyice deli ediyor zaten :S

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)