16 Nisan 2014 Çarşamba

Allah Beni Böyle Yaratmış #6

Bugün lanet bir şekilde uyandım, uykusuzum, pek bir asabiyim. Gazabımdan korkun yani :p Bahar yorgunluğu denilen şey beni böyle etkiliyor sanırım. Yine işin kolayına kaçıp en iyi bildiğim şeyden yani kendimden gereksiz detayları paylaşmaya devam edeyim dedim.

Misal bir şeyi kırdığımda veya unuttuğumda acayip sinirlenirim kendime. Ki bu sinir etrafıma da sirayet eder. Aslında 5 liralık kadehi kırmışımdır ama sanırsın ki babaannemden kalan pek kıymetli antika vazoyu kırdım. Kötü bir enerji getiriyor bana kırmak, dökmek. O nedenle bir şeyleri kırıp dökünce rahatlayamam kavga-sinir anlarında bile, aksine daha lanet bir insan olurum. Unutmak konusuna gelince, normalde her gereksiz detayı hatırlayan aklım bana oyun oynuyor diye kendime kızarım. Ki karşımdaki için önemli bir şeyi unutsam bile öyle bir moda geçiyorum ki bana kızmak yerine teselli etmeye başlıyorlar.

Çok kesin konuşurum, şunu asla yapmam, bunu asla giymem diye.Bunlardan ara ara bahsetme niyetindeyim. Örneğin kısa vadede anne olmak planlarım arasında yok ama olur da bir gün hamile kalırsam baby loading, baby inside, yumurtadan çıkan civciv gibi esprili hamile kıyafetleri giymeyeceğim konusunda çok eminim. Zaten bu konu hakkında o kadar konuşuyorum ki aksini yaparsam millet tefe koyar beni :)

Bi de bazı kelimeler benim ağzımda eğreti duruyor. Evli olduğum kişiden bahsederken eş, koca,sevgili gibi kelimeleri mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum :p Çok yapmacık geliyor bana. Hatta bir restorantta kocam olacak beyefendiden bahsederken garsona "yok o arkadaşın siparişi" dedim diye epey naz yapmıştı bizimki.

Gerekli gereksiz çok dizi izleyen bir insanım ama Lost'u izlemedim. Daha doğrusu ilk 8 bölümünü izledim ama sarmadı beni. Türk dizilerinden de çevremdeki herkes tutkunu olsa da-aslında genel olarak o tarzı sevsem de- Leyla ile Mecnun'dan da keyif almadım. Aslında bu bazı şeylere diğer insanlardan geç başlamanın handikapı. O kadar övülünce beklentiler daha bir yüksek ve doğal olarak hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor.

Son olarak geçen gün eski fotoğrafları karıştırırken rast geldim onu da paylaşayım. Zat-ı alim amatör olarak bir tiyatro oyununda başrol oynadı zamanında, ya ya. İnsanlar ciddi ciddi para verip bilet aldılar falan. ay bir de oyunun dili İngilizce idi. 10 sene geçti üzerinden, unutmuşum gitmişim. Neyse sahne tozu da yutmadım diyemem :p

15 yorum :

  1. Bende kocam demeyi sevmiyorum :) ve o baby loading kıyafetlerini bende sevmiyorum ve giymeyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakalım zaman ne gösterecek, yapmayacağım, etmeyeceğim şeyleri yaptırmaz umarım :)

      Sil
  2. Suits izle,
    Bir şeyler kırma ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o tarz dizileri severim ama onu es geçmişim, not aldım, teşekkürler.
      Bu kadar sakar olup da kırmamak falan imkansız :/

      Sil
  3. Arkadaşın siparişi mi??
    Hahahaha
    Adam haklı ama :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklı ama çok başlarıydı evliliğimizin işte ne diyeceğimi bilemeyince arkadaş diye çıkıverdi ağzımdan.
      Laf aramızda aynısı bana yapılsa ben kıyameti koparırdım ama :p

      Sil
  4. Ahahaha arkadaş ha, valla sana yapsa hala küs olurdunuz bence :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle ama ne deseydim "benim bey" mi deseydim :p

      Sil
  5. Türk dizilerinde izlemedigim o kadar dizi var kiii... leylailemecnun u 2. Sezonun ortasında başlamış ara ara kafa dağıtma ama sınava hazırlanıyordum belki o yüzden :) misal şu calgi celgi mıdır nedir onlara ait hiçbir şeyi izlemedim behzatta oynadığı bölümler hariç.

    Bende de teselli durumu oluyor. Gerçekten sinirim bozuluyor unutmamam gereken şeyleri unutup gereksiz her şeyi hatırladığımda..

    kocisko nasıl, evlendiği adama kocisko demek neyin kafası cidden? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya cok uzun diziler ki ben izlediğim çoğu diziyi öğle aramda izliyorum ki yerli diziler buna hiç uygun değil :/

      Kocişko ne ya :) ama babama babişko dedim bak zamanında :/

      Sil
    2. ben hala diyorum ve blackberry kullandığımda noktalı harfler olmadığından babi$ko şeklinde kayıtlıydı. arkadaşımın dikkatini çekmiş, amacını bu kadar belli etme diye ayar çekti bana. :D

      Sil
  6. Baby loadingli tişörtler piyasadan kaybolsun istiyorum ben de. Kaç yıldır aynı bir-iki desen dolanıyor ortalıkta. Tatlı da değiller bence :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya aslında giyenlere bir şey demek istemiyorum çünkü hamile giyiminde seçenek çok az. Ama sevimli bulmuyorum ben de o tshirtleri

      Sil
  7. oyyy kuzu :) sende de marifet bol ;) leyla ile mecnun için benden başka aynı görüşe sahip insanlar olması da güzel :D hayır neyine gülüyorlar onu da anlamıyorum gerçi ben cem yılmaza da gülmem o ayrı :))

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler kuzum ;) ama Cem Yılmaz a gülüyorum ben onu n'apcaz :p

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)