23 Mart 2014 Pazar

Erkekler İçin: Aksesuar

Şu postu yapmamın nedeni yine insomniaya bağlamış olmam açıkçası. Sabahın köründe uyanmama rağmen uykunun esamesi okunmuyor gözlerimde. Neyse fazla uzatmayalım, posta devam edelim :)  

Erkekte aksesuar denilince ilk akla gelen tabi ki saat. Saat seçimi çok önemli çünkü bir erkeğin tarzını en iyi yansıtan objedir saatler. Kendi adıma ben bir erkeğin saatine bakarım mutlaka :p Çantaya konusuna gelince erkekler için en riskli konulardan biri. Günümüzde çoğu markanın erkek çantası adı altında sunduğu çok feminen modeller var açıkçası yakıştıramıyorum ben kimseye. İlla çanta takılacaksa deri postacı çantalardan şaşmamak lazım. Deri eldiven mutlaka dolabınızda olması gerekenlerden, hele böyle hoş modellere denk gelirseniz kaçırmayın derim :)Ben kolye takan erkek sevmiyorum ama bilekliğe sözüm yok tabi olay arm partye dönmediği sürece :) Gözlük mevzusuna daha önceki postumda değindim, oradan bakın size nasıl bir gözlük yakışır :) Şapka olayı bizim erkekler için çok çetrefilli bir konu. Fötr şapka aklıma Demirel'i, eski memurları getiriyor ne yalan söyleyim. 

Ha kendinize şöyle bir aksesuar da seçebilirsiniz, o zaman yukarıdakilere hiç gerek kalmaz canım :)

4 yorum :

  1. En sondaki aksesuar olsa yeter yahu. :p
    Ben bileklik,çanta vs hiç sevmem.Gözlük ve saat yeterli bence. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi :)

      Gözlük ve saat şart tabi. Diğerlerini kişinin zevkine göre değişiyor sevip sevmemem :)

      Sil
  2. Ne var sanki benim erkek arkadasımda birz boyle seylere hevesli olsa özense kendine..Blogun cok guzel canım ama izlemeye alamadım ,:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım da izleyiciler kısmının altında takip et diye buton koydum ama o da mı çalışmıyor :/

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)