7 Ocak 2014 Salı

Erkek Stili : İlham Alınası Kış Kombinleri

Kusura bakmayın, beyler uzun zamandır sizler için bir post yapmıyordum. Kışın ne giysem sorunu biz kadınlar için büyük dert. Ondandır onlarca kabana, çizmeye para bayılmalarımız. Eğer siz de bu kış biraz fark yaratmak istiyorsanız aşağıdaki beylerden ilham alın. Evet Ankara sokaklarında görmek istediğimiz hareketler bunlar :)
İlk başta Clark Kent'e özenmiş bu arkadaşı koydum ki sizi baştan ürkütmeyeyim. Kalkık yaka, renkli kravat gibi ufak dokunuşlar bile havanızı değiştirir unutmayın :) Bir beyaz yakalısınız diye illa sıkıcı olmak zorunda değilsiniz :)

Paltoları dede işi görenler var biliyorum ama 40 yaşına gelip de takımın üzerine yeşil parka giyince de olmuyor ki. Doğru paltoyu bulduğunuzda bu kadar basit bir kazak ve pantolonla bile şık görünmek mümkün. Bir de siyahtan vazgeçip laciverte de şans vermek lazım arada (Özellikle sarışın ve kumrallar bu lafım size)

Renk kullanmaktan korkmayın. Tamam sizden kırmızı bir mont giymenizi beklemiyorum ama bere,atkı gibi akseuarlarınızı renkli seçebilirsiniz.

Gülümseyin! demiyeceğim tabi :) Aksesuar kullanın, kışın atkısız dışarı çıkmayın. Bir de her ne kadar bu kombinde sırıtmasa da siz yine de taba rengi kösele ayakkabılardan uzak durun :)

Kalkık yaka, şık bir mont. İşte bu kadar kolay. Bir de güneşsiz havalarda bile güneş gözlüğü tabi. Takmayanı dövüyorlar herhalde ecnebi memleketlerde.

Küçük Emrah kaşlarını saymazsak, gayet casual olmasına rağmen şık bir kombin. En azından dar paça, skinny jean (nefret ediyorum) giymemiş :)

Tabi renkli giyinin, cesur olun dedim ama kıroluk yapmayın parası neyse veririm deyip ninenizin evde kalan yünlerle ördüğü şu Prada kazaklardan( ve benzerlerinden) uzak durun!



7 yorum :

  1. bence tum kombinlerin ilk kosulu fit bir vucut :)

    YanıtlaSil
  2. F. casual, son kararım.
    Ki zaten hemen hemen aynı giyiniyor(muş)uz arkadaşla.
    Vücutta her türlü fark atarım ama ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazılarının birinde mütevazı olmayacağım demişsin, ciddiymişsin ;)

      Yalnız yukarıdakilerin de hakkını yemeyelim, hepsinin endamı yerinde yani :)

      Sil
    2. Mütevazi olunacak konu var, olunmayacak konu var (:
      Göz göre göre aksi yönde mütevazilik yapıyorsan, karşıdakine ego eyyamı yapıyorsun demektir, ki pek tarzım olan bir yaklaşım değil ;)
      Endam yerinde hepsinin, maşallah, ona şüphe yok.
      Ama ne yazık ki hiç biri bir Buddha değil (:

      Sil
    3. şık olmanın şartı iyi bir vücut dersek sen 1-0 önde başlamışsın o vakit :)

      Sil
    4. Şey, ben, umm..
      Evet!
      (:

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)