28 Mart 2014 Cuma

Bir Amerika Klasiği : Hooters

Cuma gecesi evde pineklerken hem yolunuz düşerse aklınızda olsun hem de eski günleri yad edeyim diye Hooters deneyimimden bahsedeyim dedim. 

Los Angeles'da Staples Center gezimizden sonra açlıktan ölmek üzere olduğumuzu fark eder etmez yemek yiyecek yer bakarken yolun karşısındaki Hooters'ı görünce hadi bir şans verelim en azından bir klişeyi gerçekleştirelim istedik.

Bilmeyenler için açıklayayım ki Hooters seksi kızların büstiyerler ve kısacık şortlarla size servis yaptığı bir fast food restoran zinciri.


Öncelikle bizimle ilgilenen garsonumuz Amber melez, orta boylu ama gayet yuvarlak hatlı bir kızdı hakkını yemeyim şimdi :) Epey ilgilendi, bak şuraya mutlaka uğra diye çeşitli turistik yer ve alışveriş noktalarının yerlerini bile yazdı, tarif etti bana. Gayet sıcakkanlı kızlar, nasıl anlatsam yılışık değil ama işveliler :) Pek sallamayacaksınız ama yemeklerden bahsedecek olursak çoğu kişi aman kanatlar şöyle harika böyle lezzetli diye övüyor ama ortalama bir lezzette açıkçası. Bir de değişik bira kokteyleri yapmışlar ama pek sevmedim bence klasiklerden şaşmamak lazım. Ha McDonalds ya da Burger King yerine kesinlikle tercih edilebilir.

Bir de bu mekanda doğumgünüzde giderseniz tüm seksi garsonlar başınıza toplanıp size doğumgünü şarkısı söylüyor falan. Kocaya istersen doğumgünün diyim gelsinler başında şarkı söylesinler dedim ama yanaşmadı :)

Bir ara Türkiye'ye de açılacak dedikodusu vardı açıldı mı bilmiyorum. Aslında her yerdeki şubesi de farklılık gösteriyor. Örneğin Las Vegas'taki kızlar daha bir cüretkar diyim artı oradaki Hooters'in otel ve casinosu da mevcut.

Amerika'ya giderseniz bu farklı ortamı görmek lazım. Gayet aile restoranı kıvamındalar aslında önyargılı olmayın derim :)

4 yorum :

  1. soyle bir "evi arabayi ustune yapayim" diyecegi kiz yok insanin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle kız niye garsonlk yapsın be Buddha .
      Yoksa bilerek çirkinleri koyduğumdan değil ;)

      Sil
    2. Hic belli olmaz o, garsonluk da yapar kasiyerlik de ;)

      Sil
    3. Sen öyle diyorsan aksini iddia etmek ne haddime :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)