31 Ocak 2014 Cuma

TGIF - Hayat Ne Tuhaf Vapurlar Falan

Başlığım TGIF yazı serimle ne kadar alakasız farkındayım. Bu hafta sadece 2 gün çalıştığımdan ve o günlerden biri de bugun olduğundan cuma moduna giremedim henüz o nedenle haftasonu tatlısı paylaşamıyorum bu hafta :( Bugun size haftasonları ile ilgili sevip sevmediklerinden bahsetmek geldi içimden.
  • Haftasonunun benim için gerçek anlamı kahvaltı ama açık büfe kahvaltıdan nefret ederim. Kahvaltı dediğin serpme olacak, masana gelecek. Aç aç gitmişim bir de kuyruğa girip önümdekini bekleyemem açıkçası. Ama Ankara'da hafta içi normal kahvaltı veren her yer haftasonu açık büfe olayına geçtiğinden hala istediğim kahvaltı mekanını bulamadım.
  • Haftasonu sinemeya gitmek gibi bir hatayı herhalde en son 10 yıl önce yapmışımdır. 
  • Yeşil alanlarda zaman geçirmeyi seviyorum haftasonları. O nedenle hayatımızın neredeyse yarısı orada geçmesine rağmen ODTÜ kampüsü haftasonları kaçış yerimiz olabiliyor. Eymir kadar kalabalık olmuyor en azından :)
  • Gece hayatını değil ama bazı gece mekanlarını seviyorum. Tıkış tıkış olmayan, yan masayla akrabalık kurmadan geceyi bitirebileceğimiz, müzikleri zevkime uyan mekanlar tercihim. Ama haftasonundan daha çok haftaiçi bir şeyler içip sohbet muhabbet için uğruyorum genelde oralara da. Kısacası haftasonları gece hayatımız evde oluyor genelde. En azından kaliteli şeyler geçiyor boğazımızdan :)
  • Bir de haftasonları benim için balık günü. İç anadolunun bağrından kopup gelmeme rağmen deniz ürünleri hastası bir insanım. Benim Ankara'da en sevdiğim balıkçı Ümitköy balıkçısı. Ortam süper, her şey leziz. Hala gitmemiş Ankaralılar varsa gitsin özellikle barbunun tadına baksın derim :)
Peki siz haftasonlarınızı nasıl geçiriyorsunuz?






6 yorum :

  1. Ankaradayım ve deniz ürünlerinin topuna bayılırım aklımda bulunsun burası daha önce gitmedim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka dene o zaman :) Ankara'da güzel balıkçılar var ama çoğu alkol satmıyor. Burası rakı-balık için ideal bir mekan :)

      Sil
  2. Ümitköy balıkçısı? Muhakkak denk gelmişizdir o zaman :)

    YanıtlaSil
  3. Kim bilir ;-)
    Ankara'da gidilecek adamakilli yerlerin azligini dusunursek bir cok yerde denk gelme olasiligimiz var :-)

    YanıtlaSil
  4. 4. caddede bi Van Kahvaltıcısı var, orası fena değil, serpme geliyor;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)