16 Ocak 2014 Perşembe

Allah Beni Böyle Yaratmış #1


  • Domates yemiyorum ve bunu her duyanın uzaylıymışım gibi bakmasına artık şaşırmıyorum.
  • Hızlı konuşuyorum, bu özelliğimi düzeltmek için çok uğraşsam da maalesef konuşmam ivme kazanıyor bir yerden sonra :)
  • Karşımdakine aynı cümleyi ikinci kez kurmaktan, dediklerimi tekrarlamaktan gerçekten nefret ediyorum - evet hızlı konuşup beni anlamama nedenleri ben olsam da:)
  • Yüksekten korkuyorum, evim 6. katta olmasına rağmen balkondan aşağı bakmışlığım yok. Buna rağmen 1800 metre yükseklikten atlayıp yamaç paraşütü yapmışlığım var nasıl oldu ben de anlamadım.
  • En büyüğünü sona sakladım :) Çorumluyum. Takdir ederseniz ki hayatım boyunca memleketimle ilgili yapılan en yaratıcı sandığınız esprileri bile onlarca kez duydum. Ama her seferinde ilk kez gibi tepki veriyorum ki "fıkrasına gülünmeyen adam" durumuna düşmesin karşımdaki diye :)



6 yorum :

  1. Bende peynir yemiyorum hemde hiç bir çeşidini asıl uzaylı ben oluyorum şoka giriyor herkes :) ah o hızlı konuşma yok mu hem peyniri yemeyip hemde üzerine konuşunca daha beter oluyor :) bende ne yaptıysam hızlı konuşma huyumu düzeltemedim,yapısal bir durum bence ..yakın arkadaşlarım artık kavradı durumu ama ortama yeni gelen biri olunca tercüme ediyoruz hehhe :) Yükseklik korkusu beter bir durum apartmanda oturduğumuz kat durumu beni pek etkilemese de alışveriş merkezlerinde yürüyen merdivenlere yapışık bir şekilde çıkıyorum yukarı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emininm peynire domastesten çok şaşırıyorlardır :) Hızlı konuşma özellikle ders anlatırken falan çok sorun oluyor benim için ya da sunum yaparken, dediğin gibi yapısal muhtemelen..

      Senin yükseklik korkun benden betermiş :)

      Sil
  2. Hızlı konuşan bir tek ben değilmişim demek ki.
    Hayır bazen beynimin düşündüğüne dilim yetişemiyor, dolanıp kalıyor o zaman sinir oluyorum kendime:)

    YanıtlaSil
  3. Peki ya, ''Domates yemiyorum'' dediğinde, ''Hiç mi?'' diye soruyorlar mı? Katil olacağın geliyor mu? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık alıştım onlar bir şey sormadan ben detaylıca anlattığımdan hiç mi, neden gibi sorulara maruz kalmıyorum :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)