9 Ocak 2014 Perşembe

Aritaum Hair Styling Straight Cream - Saç Düzleştirici Krem Hakkında


Son günlerde bu ürünle ilgili o kadar çok mail aldım ki. Her ne kadar ürün ile ilgili deneyimlerimi anlattığım şu postta sorulan soruların yanıtları olsa da kısaca toplu bir cevap vermek istedim.

-Ürün size pırasa saçlar vadetmiyor, mucize beklememek lazım.,
- Ürünü satmıyorum, herhangi bir şekilde getirip satma imkanım da yok.
- Ürünü satan bir blog benim postumu referans olarak göstermiş, soruyorsunuz tanıyor musunuz güvenilir birisi mi diye ama tanımıyorum, sizlerden gelen mailler ile o blogdan haberdar oldum.
- Ürünü satan Kore siteleri bulmuşsunuz, onların da güvenilirliği hakkında bilgi sahibi değilim. Kore ürünleri için kullandığım siteler var ama o sitelerde bu ürün yok. Sizin yolladığınız sitelerden de hiç alışveriş yapmadım maalesef :(

Genel olarak bu sorular soruluyor, maillerle de tek tek dönüyorum ama son günlerde bu ürün aramalarından bloguma çok gelen oluyor o nedenle bu şekilde buradan da toplu bir cevap vermek istedim, umarım yardımcı olabilmişimdir :)


8 yorum :

  1. Aritaum ürünlerini nette bulmak biraz zor çünkü Aritaum aynı Watsons'lar gibi bi mağaza aslında. Nasıl Watsons'ın kendi adıyla çıkartığı ürünler oluyor bu üründe o şekilde :)

    YanıtlaSil
  2. Evet ben de bulamamıştım hiç bir yerde, Kore'ye giden arkadaşım bana hediye olarak getirmişti sağolsun :) Ama bilmiyordum dediğin gibi bir mağaza olduğunu.

    YanıtlaSil
  3. merhaba, ürünü uygulandıktan sonra dikkat edilmesi gerekenler nelerdir. Yani özel bi şampuan kullanmak gerekirmi. saç yıkandıktan illa saç kurutma makinası ile kurutulması şartmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben eskiden napıyorsam saçlarıma ona devam ettim. Aynı şekilde kuruttum vs. Ürünle ilgili diğer yazım daha yardımcı olur belki size.

      Sil
  4. Bu urunu nasil temin edebiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yukarıda gayet açık bir şekilde anlattım sanırım benim bildiğim bir temin yolu yok ama bazı kore sitelerinde bulanlar varmış. Kullanmadığım için onlar hakkında da yorum yapamıyorum.

      Sil
  5. Bu urunu nasil temin edebiliriz

    YanıtlaSil
  6. bu ürünü eBaydan satın aldım sizde oradan temin edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)