21 Aralık 2013 Cumartesi

BreatheRight - Daha Rahat Nefes, Daha İyi Uyku

Fikrimühim'de BreatheRight kampanyası ile ilgili anketi doldururken kampanyaya da dahil olacağımı bilmiyordum. BreatheRight çıktığından beri kullandığım bir ürün. O nedenle bana  Fikrimühim bu paketi yolladığında çok sevindim. Ürün ile ilgili deneyimlerime geçmeden önce Fikrimühimden gelen pakete bakalım:

Yıllarca hiç bir sorun yaşamama rağmen son 1 yılda uykudayken nefes problemleri yaşamaya başladım. Hatta öyle seviyeye geldi ki eşim uykumdaki düzensiz nefes alışımdan korkup nefes alamayıp boğulacağım hissine bile kapılmış. O zaman denemek için BreatheRight yerine fiyatı uygun bir benzerini almıştım ama bir işe yaramamıştı. Yapışken kısmı burnumda durmuyor, gece yatarken taktığım bantı sabah saçımda başımda buluyordum :)

Sonra BreatheRight'ı denedim ve aradaki farkı anladım. Özellikle soğuk algınlığı yaşadığım, üst solunum yollarımın kapandığı günlerde kurtarıcım oldu diyebilirim. Nefes alabiliyorsam o günlerde bu ürün sayesinde yani. Tabi çevremde benzer sorunlar yaşayanlara da tavsiye ettim. Ama benim gibi almaya çekinenlere fikrimühim paketinden çıkan deneme ürünlerini verdim ki çoğu memnun kalıp kullanmaya başladı.
 Ürünün kullanımı oldukça basit. Dikkat etmeniz gereken tek şey burnunuzda nereye yerleştireceğiniz ki bir kaç kullanımdan sonra ona da alışıyor ve zorlanmıyorsunuz. Bu arada ben sadece soğuk algınlığı ve nefes ile ilgili sorunlardan bahsettim ama ürünü horlamaya da çözüm sunacağını söylüyor.

Uzun lafın kısası benim gibi sorun yaşıyor ama  henüz bu ürünü denemediyseniz mutlaka şans verin derim.


2 yorum :

  1. Kacirdigima en cok uzuldugum kampanya:) esime surekli ailiyoruz hep birazcik daha ucuz olsa keske diye ic gecirip duruyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yedekleyebildigim icin sevindim, dedigin gibi pek ucuz degil. Tuh keske kacirmasaydin :-(

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)