2 Ekim 2013 Çarşamba

Sleek MakeUp - Online Alışveriş

Sleek ürünlerini epeydir bloglarda görüyorum. Her ne kadar far paletleri populer olsa da ben tercihimi allıklardan yana kullandım, Suede ve Antique allıklarını aldım bu sabah.


Ben fiyatları uygun olduğu için cloud10beauty yerine Sleek'in kendi sitesini seçtim ama acaba hata mı ettim? Fiyatları kendi sitesinde çok daha uygun artı kargo ücreti de epey düşük. Siz daha önce Sleek'in kendi sitesinden alışveriş yaptınız mı, siparişiniz size ulaştı mı, ulaştıysa kaç günde ulaştı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim: )

6 yorum :

  1. merhaba
    ben de yaklaşık bir ay önce sleek'in kendi sitesinden bir far paleti aldım. 2 hafta gibi bir sürede sorunsuz ve sağlam geldi. ben de sipariş verdikten sonra çok tedirgin oldum. sonuçta sitelerinde kargo takibiyle ilgili bir link verilmiyor.sadece kargoya verildi diyor sen de belirsizlik içinde bekliyorsun. eğer tereddüt yaşarsan mail de atabiliyorsun sanırım kendilerine bilgi almak için. ama gelir bence seninki de. şimdiden güle güle kullan. beklediğine değecektir. benim değdi çok memnunum paletinden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın, eger 2 haftaya kadar gelmezse endişelenmeye o zaman başlarım :)

      Sil
  2. şimdiden güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  3. kargon geldi mi?merak ettim :) ben de sleek'in sitesinden alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorum kargom gelmez diye :(

    YanıtlaSil
  4. Geldi ve detayları şurada http://tekderdimnegiysem.blogspot.com/2013/10/sleek-makeup-alsverisim.html?m=1

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)