25 Eylül 2013 Çarşamba

H&M Smoky Eyes

H&M kalem ruju çok beğenmiştim ki geçen mağazasına gidip diğer renklerinden almak istedim ama hiç kalmamıştı. O sırada gözüm bu paletlere takıldı. Önceki alışverişimi yaparken yoktu. Ben de elim boş çıkmayın dedim ve bu paleti aldım.
Paletin fiyatı 9-10 TL arası olmalı. Sert karton bir ambalaja sahip. Kapağı mıknatıslı, gayet sağlam görünüyor.

Bu setin içinde dumanlı göz makyajında kullanmak için 3 far bulunuyor. Ayrıca kaşları şekillendirmek ve doldurmak için de 3 adet kaş farı mevcut. Açıkçası bu ürünü alma nedenim sırf ortadaki kaş farı. Denedim çok doğal durdu ve kalıcı da. Fırçası iş görür bir fırça değil. Bir tarafı sünger far fırçası, diğer tarafı ise kaş fırçası. Bir de gördüğünüz gibi iç kapakta hangi farın nasıl uygulanacağı falan anlatılmış ama ben bunun yerine ayna konmasını tercih ederdim.

Gördüğünüz gibi içerik pek fena ne ararsan var. 

Far kısmının swatchları bu şekilde. Pigmentasyonu daha önce bahsettiğim Nudes paletine göre çok iyi ama hafiften tozutuyorlar. İçlerinde sim barındırıyorlar. Beyaz rengi diğerlerine göre daha bir parlak.

Kaş farları ise tüm kaş farları gibi acayip tozutuyor. Palet biraz kirli görünüyor ya işte sebebi bunlar :) Ben ortadakini kullanıyorum. Açık görünüyor ama benim koyu kaşlarımı çok güzel dolduruyor. Diğer ikisini kullanmadım henüz. 

Her far tanıtımında söylediğim gibi ben far kullanan bir insan değilim. Sadece ten rengimden bir kaç ton koyu far kullanıyorum illa kullanmam gerekirse. Hele ışıltılı farlar bana göre hiç değil. E neden aldın bu paleti dersen işte kahrolsun içimizdeki alışveriş canavarı.

Ama dumanlı göz makyajını sevenler, ara sıra makyaj yapanlar, ne olur olmaz çantamda bir far paleti olsun diyenler için güzel bir alternatif.



14 yorum :

  1. far kullanmayı ben de sevmiyorum, ama kaş farı güzelmiş gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel gerçekten kaş farı hiç bu kadar doğal durmamıştı kaşlarımda bir far daha önce. Keşke onu ayrı satışa çıkarsalar :)

      Sil
  2. Gule gule kullan guzel bir palet:)

    YanıtlaSil
  3. Selam blogunuza ba yıl dim :) :) hemen üye oldum benimkine de beklerim mutlaka hoşçakalın :)
    pisimel.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkürler en kısa zamanda uğrayacağım bloguna :)

      Sil
  4. Güzel güzel ama cidden aynası olaymış iyimiş :D

    YanıtlaSil
  5. kalem rujlardan bugün aldık biz :)
    gelmiş
    haber vereyim hazır yazıyı görmüşken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim haber verdiğin için <3

      Senin yorumlarını da merakla bekliyorum :)

      Sil
  6. Çok merak etmiştim bu paleti ama almamıştım. Hala da alsam mı almasam mı ikilemdeyim. Ben alana kadar kalmaz, derdim de biter sanırım :) Güle güle kullan ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aldığım mağazada çok fazla vardı umarım kalmıştır senin alacağın yerde de:)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)