27 Eylül 2013 Cuma

Concealer Dosyası: MAC Pro Longwear Concealer NW25

Sağır Sultan bile duydu göz altı sorunlarımı, kapatmak için denemediğim kapatıcı kalmadığını ki çoğunun hala blogda yazısı yok :( Lakin bu kapatıcı ile istediğim kapatıcılığı nihayet elde ettim. Tabi ki altına corrector kullanarak. Ama daha iyisini hala arıyorum tabi ki :)
Ürünün rengi nw25. İnternette swatchlara baktıkça o rengi kendime uygun görmüştüm. Amerika'ya gitmişken Macy's teki çalışanla diğer tonlarını denedik ama çıplak göz altıma en uygun tonun bu olduğuna karar verdik. Maalesef benim yakınımdaki MAC çalışanlarının ısrarcı,dediğim dedik tavırlarından dolayı, artı fiyat farkından dolayı yurtdışına çıktıkça alıyorum MAC ürünlerini. Neyse online satışa başladılar ya artık pek mesudum.

Nereden nereye atladım neyse daha fazla konu dışına çıkmayalım ve ürün özelliklerinden bahsedelim. Ürün cam pompalı bir şişede ki ben beğendim ambalajını, maalesef plastik kaplardan hazzetmiyorum. Bir çok kişi pompasının fazla ürün verdiğinden şikayetçi ki pompaya yavaş yavaş basarsak o da sorun olmaktan çıkıyor.
Ürünü bilek içinde kullandığım için rengi çok koyu çıkmış ama tabi ki göz altlarımızda böyle durmuyor. Minicik bir damlası iki göz altını da kapatmaya yetiyor, çizgilere dolmuyor, kalıcılığı gayet iyi. E daha ne olsun değil mi? Kısacası favori kapatıcılarım arasına girdi kendisi.

Siz daha önce kullandınız mı bu ürünü, yorumlarınız neler merakla bekliyorum :)

3 yorum :

  1. Ben kullandim cokta memnun kaldim cnm ince yapisini ozellikle cok begendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yapısı gerçekten çok ince, benim de beğendiğim bir özelliği bu.

      Sil
  2. memnun kalmadım geçen ay aldım.....göz altlarım için çok koyu bir renk oldu güya mac görevlisi seçti verdi verirkende uyardı asla değişim yapılamaz diye.........çok koyu geldi nw25 benimkide.... görenler sürdüğümde çok yorgun gözüktüğümü söylüyorlar 2 ton aşağısı olmalıymış....bir akıl istiyorum ben bu ürünü nasıl kullanayımda ürün elimde patlamasın bir akıl ALLAH aşkına ......

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)