16 Mayıs 2013 Perşembe

Yeni Çekiliş: Vazgeçilmezim Skinfood Dark Circle Concealer Cream #2

Gerek içeriği gerekse etkileri ile en sevdiğim kapatıcım Skinfood Dark Circle Concealer Cream'i bu kadar anlattıktan sonra sizleri bu üründen mahrum bırakmak haksızlık olur diye düşündüm.

Skinfood temiz içeriğiyle tanınan bir Kore markası. Bu kapatıcı ise hem göz altlarınızı muhteşem bir şekilde kapatıyor hem de cildinizi besliyor. Gramajı oldukça fazla olan ürünü ben neredeyse 10 aydır kullanıyorum hala dibini görmedim :) Arattığınızda hakkında neredeyse olumsuz yorum bulamayacağınız bu kapatıcı her güzel ürün gibi ülkemizde bulunmuyor. Ben geçenlerde yaptığım bir alışverişte yedekledim aynı zamanda yakın zamanda Kore'den dönecek olan arkadaşıma da sipariş verdim. Elimde fazla olunca bu üründen bir tanesini size hediye etmeye karar verdim.Bu arada kapatıcının 2 tonu mevcut, bendeki 2 numarası ama bir çok ten rengine uyumlu oldugu kanaatindeyim. Bir de son kullanma tarihi 08.2015. Bunları da belirteyim.

Biliyorsunuz çekilişlerimde şartlar sıralamıyorum. Sadece bu blog artı aşağıdaki bloglarımı izlemenizi istiyorum. Bir de size bir sorum var. Cevaplamak zorunda değilsiniz ama doğru cevabı veren arkadaşlarımıza +1 hak vereceğim :)


Kısacası pek sevilen bu kapatıcıyı kazanmak için yapmanız gereken blogları izlemeye aldığınız kullanıcı adınız, mail adresinizi ve isterseniz sorunun cevabını aşağıdaki forma yazmak. Evet şimdi gelelim sorumuza:


Çocukluğunda bu kadar güzel bakışlara sahip bu ünlü kim sizce?(ünlümüz yabancı bu arada)

Çekilişe bitiş tarihi koymamışım yeni fark ettim kimse de hatırlatmamış :) Katılım için son tarih 20 Haziran!


3 yorum :

  1. Kore kozmetiği olunca tutamıyorum kendimi ben, hemen katıldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ben de.. Sen de bu ürüne bayılanlardandın hatırlıyorum :))

      Sil
    2. Evvet! :D Bendekini arkadaşıma kaptırmışken bu bana çıksa ne iyi olur haha :P

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)