2 Mayıs 2013 Perşembe

BB Cream Dosyası: OLAY TOTAL EFFECTS MAXFACTOR FONDÖTEN DOKUNUŞU

Her ne kadar ürünün adında BB krem ibaresi geçmese de tüm satış sitelerinde ve pazarlamasında BB krem olarak bahsediliyor. Ürünün vaatleri ise şunlar: "cildin görünümünü yenileyen, üst yüzeyini iyileştiren ve cildi çevresel hasarlardan koruyan geniş kapsamlı ama etkili anti-aging bir bakım"
Özellikle ambalajına bayıldım. Pompalı şisesi çok kullanışlı.Nemlendirmesi gerçekten çok başarılı, yağlı ciltlerin pek seveceğini düşünmüyorum sivilcelenmeye neden olabilir. Ama kuru ciltler nemlendirici sürmeden bile kullanabilir. Sürdüğümde cildime dokunan herkesin söylediği ne kadar yumuşak oldugu cildimin o derece :) Ürün iki renk. Bendeki koyu tonu. BB kremlerde olan tenle bütünleşme olayı bunda pek yok yani hangi renk uygunsa onu edinin nasılsa rengimle bütünleşir diye düşünmeyin. Güneş koruması az geldi bana sadece SPF 15. Kapatıcılığı orta diyebiliriz. Aslında bu ürün tam güzel bir nemlendirici ile fondöten birleşimi yani güzel bir renkli nemlendirici. Antiaging özelliği oldugunu söylüyor ama henüz onu test edecek kırışıklarım yok :)


Dediğim gibi bendeki koyu rengi, buğday tenliler için uygun olanı. Bu ürünü yaklaşık 40 gündür düzenli olarak kullanıyorum. Nemlendirmesi beni o kadar memnun etti ki diğer bb kremlerime elim gitmiyor. Çok kapatıcı değil ama cilt tonuma cuk oturuyor ve ton eşitlemesi cidden başarılı. Tek olumsuz yanı bence fiyatı. 45-55 TL arası bulunuyor alışveriş sitelerinde. Ben bir blog satışından aldım gayet uygun bir fiyata. Ürün güzel ama o fiyatı hak edecek gerçek BB kremler var. Ama fiyatı önemli değil cildimi nemlendirecek, cilt tonumu eşitleyecek bir ürün arıyorum diyen tüm kuru ciltlere öneririm.


4 yorum :

  1. selam canım eski bir maxfactor olay uzmanı olarak çok doğru bir seçim yapmışsın hem yaşlanmanın 7 etkisi hem kapatıcılık özelliği ve olay in yumuşak parfümlü dokusu çok güzel benim hala vazgeçemediğim kozmetiklerimdir max/olay ... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben maxfactorun maskaralarını kullanırım yıllardır çok severim ama ilk defa cilt ürününe denk geldim. Gerçekten dokusu çok güzel bir ürün..

      Sil
  2. ben kullandım igrenç yaglandırdı cildimi

    YanıtlaSil
  3. ben kullandım igrenç yaglandırdı cildimi

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)