27 Mayıs 2013 Pazartesi

Concealer Dosyası : Bourjois Healthy Mix Correcting Concealer #53

Gün geçmiyor ki yeni bir kapatıcı denemeyim :) Bu ürün de merak ettiğim ürünler arasındaydı ama elimde çok fazla kapatıcı olduğu içim ertelemiştim ta ki geçenlerde hepsiburada da epey indirime girdiğini görene kadar. Açıkcası daha önce hiç denemediğim bir ürün olduğu için hangi rengi seçmem gerektiği konusunda epey kararsız kaldım. Ürünün bu tonunun swatchları yok denecek kadar az. Ama 52 nin bana açık geleceğini düşünerek 53 numarasını aldım. Doğru seçim yapmışım, cildime hiç bir ürün kullanmadan bunu göz altlarıma kullanıp dışarı çıkabiliyorum.

Uzun bir girizgahtan sonra ürün hakkındaki yorumlarıma geçebiliriz. Öncelikle ürünün tanıtımı şu şekilde: "İçeriğinde bulunan kavun, kayısı gün boyu göz çevrenizi nemli hissetmenizi sağlarken, frambuaz özleri mikro dolaşımı hızlandırır, ışıltılı ve pürüzsüz görünüm sağlar. İçerdiği meyve özleri sayesinde gün boyu göz çevresine terapi yapar." Açıkçası içeriği ve nemlendirme vaadi almamdaki en büyük etkenlerdi. Bazı bloglarda göz çevresini kuruttuğunu da okudum ama benim için nemlendirme konusunda bir değişiklik yaratmadı. Ama gözaltlarımı da kurutmadı. Daha 3 haftadır kullanıyorum belki uzun vadede daha değişik sonuçları olabilir.

Bendeki serinin en koyu rengi #53 dark radiance. Göz altı morluklarımı kapatmanın yanı sıra cildimdeki sivilce izlerini vs. kapatabiliyorum bu renkle. Kalıcılığı gayet başarılı olan bu ürün,kapatıcılık açısından da benden geçer not aldı. Günlük makyajımda aldığımdan beri kullanıyorum. Altına corrector kullanma ihtiyacı hissetmiyorum. Uyguladıktan sonra pudralı bir his bıraktığı için üzerine pudra da geçmiyorum. Çizgilere dolma sorunu yaşamadım ben.



Yukarıda bileğimde uygulanmış halini görebiliyorsunuz. Eğer günlük makyajda hafif, gözaltlarınızı besleyen,kapatıcı ve kalıcı bir ürün arıyorsanız tavsiye ederim. Ama benim gibi ileri derecede göz altı morluklarından ya da halkalarından şikayetçi olanlar için tek başına tam kapatıcılık sağlaması zor. Ama kesinlikle şans verilmesi gereken bir ürün.

2 yorum :

  1. bende 52 numarasını kullanıyorum canım.çok memnunum.healthy mix fondöten ile beraber çok iyi bir ikili oluyor.bloğunu takipteyim,bende beklerim.
    http://wishingbeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fondötenini de merak ediyorum ama pek fondöten kullanan biri değilim elimdekiler bitince alacağım :)

      Bu arada takipçinim zaten :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)