11 Nisan 2013 Perşembe

zeroUV Alışverişim

zeroUV ne zamandır gözüme kestirdiğim bir siteydi ama ne alacağıma karar verememiştim. Hazır clubmaster modelleri tekrar moda olmuşken ben de arada sırada kullanabileceğimi düşündüğüm aşağıdaki gözlüğü sipariş verdim. Ödememi paypal ile yaptım tüm yurtdışı alışveriş sitelerinde oldugu gibi. Sanırım 10 iş gününde elimdeydi. Güzel paketlemişler, herhangi bir sorun yok.

Yalnız beklediğimden kaliteli geldiğini söylemeden geçemeyeceğim. Ben açıkcası Mango, HM ayarında bir  gözlük bekliyordum ki onlardan epey farklı.
 Kısacası ben pek memnun kaldım, aklımda kalan bazı modeller var onları da en kısa zamanda edineceğim :)


23 yorum :

  1. Canım güneşin ışınlarını kesmek konusunda rayban ya da tomford kadar iyi mi sence?
    http://beauty-n-fashionlove.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım şöyle söyleyim şu anki havalarda beni rahatsız etmedi ki gözlerim çok hassas h&m den falan tipini beğendiğim gözlüklerle dışarıda zaman geçireceksem çok kullanamıyorum resmen ağlıyorum gözlerimden yaşlar akıyor o derece. Ama şu anki Ankara güneşinde bu gözlük beni rahatsız etmedi. Ama tabi ki bir Rayban değil. Benim gözümde optiklerden alınan 80-90 liraya alınan orta karar gözlükler gibi. Sanırım yazın kullanınca performansı konusunda tam karara varırım.

      Ama kalitesinden kastım sadece cam değil çerçeve için de geçerli. Özenilmiş hazırlanmış.

      Sil
  2. Bu gozlukleri cok begeniyorum ama arada degisiklik olsun diye takabilirim o yuzden markali bisey almak istemedim.Bir de dereceli camla degistirtecegim icin pahali markalara onca para savurganlik olurdu.acaba kargo masrafi ya da Turkiye'ye giriste gumrukte vergi uygulamasi gibi bisey oldu mu,toplamda kaca maloldu?

    YanıtlaSil
  3. gayet sorunsuz bir şekilde ulaştı kargo ücreti 7-8 dolar arası bir şey oluyor.

    YanıtlaSil
  4. ben soru sordugumu bile unutmusum,hemen bir gun sonra cevap yazmissiniz.cok tesekkur ederim nezaketinize,ilginize.daha once soru sordugum hicbir siteden cvp alamamistim.Son bir sey sormak istiyorum.Gozlugun sap kisminda ekartmani yaziyordur.onu da soyleyebilir misiniz? siteden siparis verecegim de bu modelden iki ayri gozluk cikiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.shopzerouv.com/products/vintage-half-frame-clubmaster-shades-style-classic-optical-rx-sunglasses-2947 bu adrestekini almisim ben simdi siteden baktim da :-) bu arada teşekkürler guzel yorumlarin icin :-)

      Sil
  5. Ben de tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba

    peki kargo takipli mi geliyor takipsizmi yada takipli kargo istersem hangi seçeneği seçmem gerekiyor cok tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, takipli geliyor hatırladığım kadarıyla. Zaten siz secmiyorsunuz fix bir kargo ücreti var.

      Sil
  7. ben sepete attıktan sonra 3 adet sipariş seçeneği cıktı bende :) $7 , $25 ve $45 civarı :) demekki 7 dolar olan olacak bi hata yapmazsam alacağım
    çok teşekkürler çok güzel bir yazı oldu benim için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben $7 odedim. Yani o sorunsuz geliyor merak etme :-) gelince haber ver mutlaka merakla bekliyor yorumunu :-)

      Sil
  8. merhaba yine ben :)) zerouvdan siparişimi verdim takibini yaparken türkiye de hangi firma getiriyor kargoyu ptt yada ups falanmı getirmişti size :)
    çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yurtdışından bu tarz gönderileri ptt getiriyor. Açıkcası benim bu tarz kargolarımı ofis çalışanımız getirip dağıtıyor o nedenle dikkat etmemiştim.

      Sil
  9. Merhaba ;

    ben ZEROUV sıtesını yenı kesfedenlerdenım bıkac soru sorucam kredı kartımla aldıgımda dolar uzerınden satıs yapıldıgı ıcın banka herhangı bır işlem ucretı kesıyormu ve ekstreye bu ıslem ne sekılde yansıyor ?

    sımdıden tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben paypal ile ödedim o yüzden o konuda bilgim yok maalesef :(

      Sil
    2. tamamdır çok teşekkur ederım :)

      Sil
  10. selam, ben de bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum, ancak kargonun takipli olup olmaması sipariş vermemde büyük rol oynayacak acaba takip numarası veriyorlar mı?

    YanıtlaSil
  11. Kargo ücretini ürün elinize geçtiğinde mi yoksa alırken mi ödediniz peki?

    YanıtlaSil
  12. Bu siteyi yeni kesfettim. Fakat yazılar ingilizce olduğu için bi yanlışlık yaparım diye henüz erteliyorum :) yalnız fazla dayanamayacağım kesin :) gözlüklerin fiyatlarına göre çok şık olmasıda kafamı karıştırıyor. Siparisi normal yurtici alışverisin gibi veriyosun ve güvenli birsekilde geliyor değil mi? Cevap icin simdiden tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen o şekilde :) Ben hiç sorun yaşamadım bu siteyle ilgili.

      Sil
  13. bende 5 gün önce sanırım sipariş verdim bu siteden dört gözle bekliyorum ürünleri fakat kargo takibinde adresimin yetersiz olduğunu ve satıcısı geri gönderileceği yazıyor ama ben adresimde eksik bir şey yazmadım. Adresimi nasıl yazmam gerekiyor? siz daha önceden alışveriş yaptığınız için yardımcı olabilirsiniz belki bana

    YanıtlaSil
  14. Kargo kaç günde geliyor acaba?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)