1 Nisan 2013 Pazartesi

Buycosmo Alışverişim

Buycosmo, blog aleminde adını duyduğum ama alışveriş yapmadığım bir siteydi.Essence ürünlerini online olarak satması nedeniyle tercih ettim, pudra ve eyeliner fırçasını denemek istiyordum. Yanına denemek istediğim Down Under Natural's Argan Oil serisinin küçük boy ürünlerini ve memnun kalmayacağımı bile bile Essence My Base Skin Perfection'i ekledim. Özellikle Wella Isıya karşı koruyucu spreyi çok merak ediyordum onu da bulmuşken kaçırmadım. Unutmadan daha önce kullanıp memnun kaldığım Loreal Expertise göz makyaj temizleyicisini de aldım fotografta arkalarda kalmış belli olmuyor:)

Alışveriş deneyimime gelecek olursak, hızlı kargo, güzel paketlenmiş ürünler ama tester vs. yollamıyorlar, en azından bana gelmedi. Kısacası memnun kaldığım bir alışveriş oldu.

Bu ürünler arasından sizin kullanıp memnun kaldıklarınız var mı? Ya da tanıtmamı istediğiniz bir ürün?
Cevaplarınızı merakla bekliyorum :)

9 yorum :

  1. essence fırçaların yapısı nasıl
    bende sipariş etmeyi düşünüyorum ama çok kötü çıkar diye tereddütteyim.
    Almışken yorumlarını bekliyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon fırçalarından biraz daha yumuşak ve daha sık geldi bana eğer onları biliyorsan karşılaştırma yapman açısından belirteyim. Ben özellikle sapları çok uzun olmadığından çantaya atmalık aldım dışardayken makyaj tazelemek için. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

      Sil
  2. eğer fırçalardan memnun kalırsan paylaşmanı isterim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir defa yikayim sonra yorumunu yapacagim canım. :-)

      Sil
  3. pudra ve allık fırcasıva bende essence tam kavramıyo sentetık amaa benım ısıme gelıyo
    hafıf allık severım ben indirimden 5 lıraya almıştım mınıcık boyu ıle kurtarıcım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de boyu yüzünden tercih ettim, yaz geldikçe çantalar küçülüyor eşyalar sığmıyor :)

      Sil
  4. Canım merhaba bloguna henuz yenı denk geldım ama hemen yorumlamak isterim bildiklerimi. :)
    Down under suanda kullanıyorum bıtmek uzere.Diğer sac kremlerınden bir farkı yok bence ama kokkusu cok guzel diğerlerinden. Zaten argan olması mumkun olmadıgını bıle bıle aldım watsonsdan 7 TL olması gerekiyor. Loreal goz makyaj temızleyicisinden hiç memnun kalmadım blogumda yazmayı dusunuyorum hatta. Diadermine bunu öneririm cok memnunum yada bioderma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım güzel yorumların için aslında bunu aldıktan hemen sonra bioderma white objective h2o aldım bunu açmadım bile :) Saç kremi dediğin gibi çok sıradan seyahat boyunu edinmişim iyi ki pek fark göremedim maalesef. Blogunda yorumlarını bekliyorum merakla :)

      Sil
    2. Sevgili Merve Hanım,
      Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Kuşkularınızda çok haklısınız fakat size konu ile ilgili kısa bir açıklama yapmak isteriz. Selen Kozmetik Türkiye'ye gelen ilk Organik argan yağı içeren Saç ve Vücut Markası olan Live Clean'i Watsons'lara özel olarak 3 sene önce müşterilerine sunmuştur. Down Under Markamızın Argan Oil serisi Argan Yağı ve Keratin içeren vitamin ve besleyici özelliği yüksek bir seridir. İki marka arasındaki fark ise Live Clean Markasının minimum %96 bitkisel organikler içeren Sülfat Paraben içermeyen ekolojik bir ürün olmasıdır. Konu ile ilgili endişeleriniz çok iyi anlıyoruz ne yazık ki bu tarz ürünlerde bulunuyor raflarda fakat Live Clena ve Down Under markalarını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi edinmek isterseniz bize downunder@selenkozmetik.com adresinden ulaşabilir ya da 0216 466 97 63 nolu telefondan arayabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memluniyet duyarız. Sağlıklı Günler,
      Down Under Ekibi

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)