13 Mart 2013 Çarşamba

Concealer Dosyası: Shiseido Natural Finish Cream Concealer #3

Blogumu takip edenler göz altı sorunlarıyla başımın dertte olduklarını bilirler. Morluklarım aileden yadigar, ayrıca 3. sınıftan beri miyop biri olduğum için ince çizgiler de mevcut göz altımda. Bunlar da yetmezmiş gibi çok kuru :(

Hal böyle olunca ömrüm mükemmel kapatıcıyı aramakla geçiyor. Sadece kapatıcılığı değil yapısı da çok önemli benim için. Skinfood kapatıcıdan önce (yazısı burada) aldığım bu ürün son günlerde yine sık kullandıklarım arasına girince sizlere tanıtma ihtiyacı hissettim. 



Ürünün bendeki rengi Medium. En koyu tonu. Lancome kapatıcı gibi pembe alt tonlu değil daha naturel tonlarda.


Gördüğünüz gibi 10 ml. Fiyatını düşününce az gelebilir ama çok az miktarı yettiği için kapatmaya dert etmiyorum çok.



Bileğimin içinde denedim, bu dağıtılmamış hali. Göz altlarıma bu miktarın çeyreğinden bile azını kullanıyorum aslında :)



Bu bileğimin içinde dağılmış hali. Gördüğünüz gibi damarlarım neredeyse görünmüyor.  Alttaki fotografın üzerine tıklayıp büyütürseniz ciltte duruşunu daha net görebilirsiniz.


Çizgilere dolma sorunu pek yaşamadım bu ürünle. Özellikle üzerine pudra geçtiğimde kalıcılığı neredeyse gün boyu- ki ben günde en az 2 kere kapatıcı tazelerim.

Ürünün fiyatı 80-85 TL arası değişiyor.  Ama bugun hepsiburada da 60 TL'ye gördüm. Elimde o kadar fazla concealer olmasa hemen alacaktım ama onları bitirmeden yeni bir şeyle almamaya kararlıyım. Onların yazısı da pek yakında blogda olacak :)


7 yorum :

  1. İlk defa duydum bu ürünü. İzlemeye aldım sizi, bloğuma beklerim bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu ürünle ilgili pek yorum görmediğim için yazma ihtiyacı hissettim. Bloguna geldim bile:)

      Sil
  2. Ben de kullanıyorum bu ürünü, gayet memnunum:).Sewgiler...

    YanıtlaSil
  3. merhabalarr.. blogunuzu şimdi keşfettim ve çok beğendimmm :) ben bir şey sormak istiyorum. gözaltlarım çok kuru demişsiniz,benimkilerde gerçekten çok kuru ve kapatıcı sürdükten ve transparan pudra geçtikten sonra kuruluktan ölücek adeta :( hangi kremi kullanıyorsunuz acaba öğrenebilirmiyim :)

    bende beklerim..

    http://jelibonunrenklidunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:))

      ben de pudra kullanamıyorum göz çevrem yaşlı görünüyor ve açıkcası o görüntüyü de sevmiyorum çok özenli duruyor istediğim doğallıktan uzaklaşıyor.

      Şu an doğal içeriğinden dolayı http://tekderdimnegiysem.blogspot.com/2013/02/h2o-plus-urunleri.html nde bahsettiği kremi kullanıyorum, nemlendirmesi güzel ama çok aşmış mı dersen değil maalesef :( Onun haricinde filorga adlı dermokozmetik bir markanınkini kullanmıştım çok memnundum ama ben indirimde yarı fiyatına almıştım. normak fiyatı işlevi için gereksiz pahalı. Açıkcası ben gönlüme göre bulamadım bir ürün daha çok doğal ya da dermokozmetikleri denemeye çalışıyorum. Herbaderm diye bir markanın da kullanmıştım memnun kalmıştım ondan da. Fiyatı da uygun ama kışın yetmedi nemlendirmeye, yazın tekrar ona dönebilirim. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

      Sil
  4. Canim bnm cildim de oldukca kuru goz altim mor.beyaz tenli oldugum icin asiri belli oluyor.. bn de 6.siniftan beri gozluk kullaniyorum ayni sorunlar bnde de mevcut yasim 19oldu morluklar gitgide artiyir bu urunu almak istiyorum ins. Isime yarar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah canım desene benzer dertlerden muzdaribiz. Yalnız yeni yeni MAC prolongwear kapatıcıyı kullanmaya başladım açıkcası ondan daha fazla memnunum henüz yazısını yazamadım ama. Bence onu bir deneyebilirsin. Artı bizim için concealer maalesef tek başına yeterli değil. Ondan önce krem yapıda şeftali rengi bir concealer ya da corrector ile morluklarını biraz da olsa kapatmanı tavsiye ederim.

      Tabi göz altı kremleri, bakım maskeleri de olmazsa olmazlarımız ama hala çare olmadılar derdime:(

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)