19 Aralık 2012 Çarşamba

Suit Up!

Bu sene takımlar özellikle pijama modunda olanları sıkça görsek de ben biraz daha klasikten yanayım sanırım. Bir çok güzel örneğini de geçtiğimiz aylarda gördük. Bir kaçına göz atalım isterseniz:


Öncelikle Cat Deeley'in kombinini beğendim. Deri pantolonu, zımbalı portföyü ve botlarıyla asi bir tarz yaratmayı başarmış bence.



Evan Rachel Wood sizce de çok gotik görünmüyor mu bu kombin içinde?




Kate Hudson'ı çok şık bir Alexander McQueen takım ile görüyoruz. Beyaz ve siyahın asaleti dantel güzel bir birliktelik yakalamış. Sevdik mi?



Kate Moss'u daha önce de bu resmi ile konuk etmiştim blogda. ama kombin çok başarılı doyamıyorum tabi Kate'in etkisi de büyük. Bu parçaları çok iyi taşıyor.



Takım elbise diyip de Tilda Swinton'ı anmamak olur mu?



Hafızalarda yer etmiş bir görüntü daha. Bir yeşil ceket bir insana bu kadar yakışır sanırım. Emma Stone Gucci'ler içinde pek şık...





En güzellerinden birini sona sakladım. Normale alt-üst aynı desen sevdiğim bir şey değil ama takım, giyen,  saç-makyaj ve aksesuar seçimleri bu kadar güzel olunca böyle şahane bir görüntü kaçınılmaz oluyor sanırım. Emma Roberts'i çok ama çok beğendim.



Tabi hep iyi örnekler vermeyeceğim.

Öncelikle Iman hadi şaşıp mor bir takım giydin neden o kadife? Hadi onu da geçtin içindeki bluzun neden o renk? Bak onu da geçtin neden oturmamış takım üstüne?????



Hani biraz önce alt-üst aynı desen olan takımlardan genelde hazetmediğimi söylemiştim ya Laura Bailey onu bir üst seviyeye taşımış resmen ilüzyon gibi!



Hayır, yanlış görmediniz. Nicole Roberts kışlık pijamalarıyla gelmemiş bunu takım sayıp geçirmiş üstüne..



2 yorum :

  1. Mor ve mavi takim disinda hepsini begendim. O ikisi cok 80s olmus :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)