30 Aralık 2010 Perşembe

Avon Siparişlerim

Arkadaşlarım falan satıyor hayır diyemiyorum ama etraf kullanmadığım Avon ürünlerinden geçilmiyor. Ben de geçenlerde bunlara yenisini ekledim. İşte aldıklarım:



1. Avon Intense Protection for hardworking hands: Genelde Avon'un el kremlerini beğeniyorum bu kullanılabilir şu an için:)
2. Avon Spectra Lash: Her yerde tanıtımını okuduğum 3 aşamalı maskara. Açıkcası pek beğenmedim özellikle 3.aşamasına getirdiğinizde topaklanıyor, ilk aşamadaki hali kullanılabilir.
3. Avon Glimmerstick Diamonds: Bendeki smokey diamond, siyaha çalan koyu bir gri. Hafif pırıltıları var ama çok belli olmuyor. Bu ürünler arasında en beğendiğim. Çünkü hangi marka ve renk olursa olsun benim gözümde kalem durmaz, çoğunlukla da akar. Ama bu kalemi sabah işe gelirken sürüyorum ve akşam hala sabahki kadar yoğun şekilde duruyor. Sevdim bunu, en kısa zamanda diğer renklerini de alacağım :)
4. Avon Magix fondöten: Aslında bu ürünün bir de transparan olanı var ama işe yarayacağından şüpheliyim, bu fondötenin tek güzel yanı kokusu, bir de yapısı yumuşacık, kapatacılığı ise orta seviyede.
5. Avon Advantage Techniques Damage Repair: Ürünün vadettiği kırık saç uçlarını onarmak ama ben nedense yapısını beğenmedim, saçıma 1 kere sürdüm bi daha sürer miyim bilmiyorum çünkü o kadar çok saç ürünüm var ki buna sıra gelir mi açıkçası kararsızım :)

2 yorum :

  1. canım 3 aşamalı rimeli bende çok merak ediyordum,iyi ki almamışım..paylaşımın için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Avondan çok rimel aldım genelde memnun kaldım ama bu bir tuhaf geldi açıkcası, 3. aşamasında fırçada çok yoğun şekilde rimel oluyor hem kullanması çok zor oluyor hem de kirpikler yapış yapış oluyor :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)