30 Mart 2015 Pazartesi

Yapma Kızım Yapma Evladım : Granny Hair

Ay iyice ne yapacağını şaşırdı bu nesil. Aslında etrafta platinden hafif küllü bir griye geçiş yapan saçlar epey artmıştı da ben kuaför kazası diye düşünmüştüm hep :p Ama bildiğin saçları griye boyamak moda olmuş hazır benim saçlar beyazlamaya başlamışken bu akıma sevinmem gerek ama ben bu furyaya kapılıp giden gençlere bir dur demek istedim - hep iyi niyetimden.

Öncelikle size kötü bir haberim var gerçek hayatta maalesef instagram filtreleri yok. O nedenle bu saçlar şu gördüğünüz ablalardaki gibi durmuyor bildiğin babaanne saçına dönüyor.
Bi de etrafınızdaki teyzelerden ne yaşadın da bu yaşta saçların ağırdı evladım cümlesini duymaya hazır olmanız lazım.
Şimdi şu kızlara bakın çoğunun kaşı gözü yerinde hani saçını ne renge boyatsa her türlü gideri var yani sonuç hayal kırıklığı olmasın baştan söyleyeyim.

Bir de bu akımı öncüsü Kylie Jenner gibi görünse de bu ve benzeri abidik gubidik renkleri gençlerin aklına sokan Kelly Osbourne'den başkası değildir.


7 yorum :

  1. Ahahah her türlü giderleri var dediğin gibi :D Neyse yaptırmayı düşünmem zaten bu rengi asla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya senin saçların zaten o kadar güzel ki bunların hiçbirine gerek yok :)

      Sil
    2. Yaa ama şımarırım böle dersen ♥ :D :* Gri saçlardan kaçış yok ne de olsa, elbet saçlarımız beyazlayacak, erkene çekmeye ne gerek var değil mi..

      Sil
  2. Boyanabilecek bin tane renk varken bir gün saçımı griye boyatırsam anlayın ki intihara beş kalayım, depresyonun dibini kürekle kazıyorum ya da hiç olmadı anime-manga dünyasına kendimi kaptırmış otuz yaşımda emo'luğa yatay geçiyorum!
    Ama şu sıralar keşke unicorn misali morlu pembeli lilalı saçım olsa hayalleri kurmuyor değilim, önce eşim sonra çalıştığım yer engel ama olsun hayal kurmak serbest! :)
    Filtresiz gri saça kocaman bir "hayır" elbette, taş gibi bir hatun olsaydım dahi yapmazdım bunu kendime :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya renkli saça sonuna kadar evet bence de gri nedir ya?
      bir insan kendine bu kötülüğü yapmak için ne yaşamış olabilir aklım almıyor, ben de yapmam hayatta ki zaten şu bezgin halimle bir de saçları griye boyatsam yolsa çoluk çocuk görünce teyze der mazallah :/

      Sil
  3. hakkaten Kelly'nin hakkı Kelly'e olsun. Kardashian kardeşlerin her akımın müsebbibi gibi anılmasına kılım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay evet her şeyden nemalanmayı başarıyorlar, bir de her yaptıkları trend olmuyor mu sinir oluyorum.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)