26 Şubat 2015 Perşembe

Bence #1 - Alışveriş Dediğin Yalnız Yapılmalı

Oldum olası sevgililerini ya da kocalarını alışverişe sürükleyen kadınları anlamadım ben. Bu yaşıma kadar yanımdaki erkeği özel olarak alışverişe götürmüşlüğüm yok denecek kadar azdır. A. ile 7-8 yıldır beraberiz iki kez kasıtlı alışverişe çıktık biri şu yüzük takma merasimi için kıyafet seçmeye diğeri de gelinlik modeline karar vermek için. Giydiği ilk gelinliği alan birisi olduğumdan toplasan ikisi 1 saat sürmemiştir zaten. Ha yurtdışında falan mecburen beraber alışveriş yapıyoruz onu saymıyorum :)
 
Bir kere söz konusu kıyafet alışverişi ise ben kabinde deneyip deneyip o mu yoksa bu mu diye sorup fikrini sallamayacakken neden adamı yorayım di mi? Hem yeni aldığım her şeyi tek bir seferde topyekün göstermektense farklı zamanlarda giyinip kuşanıp karşısına çıkmak daha hoş değil mi? Bir de bazen o kadar alakasız iki parçayı alıp geliyorlar denesen olmuyor denemesen alınacak. Deneyip beğenmedim dersen o ayrı olay. İlişkinizin sağlığını düşünüyorsanız beraber alışveriş yapmayın bence. Ha o sizi alışveriş yaparken yanında istiyorsa o başka. Erkeklerin alışveriş süreci bizimkinden farklı olduğu için onda bi sakınca görmüyorum :)


Aslında ben kız arkadaşlarımla da, annemle de falan alışverişe gitmekten hiç hazzetmiyorum. Çünkü özellikle kıyafet konusunda sabit fikirli bir insanım. Tüm dünya karşıma geçse bu sana çok yakışmış dese de ben yakıştırmıyorsam almam. Kazara öyle gaza gelip aldığım 3-5 parça hala etiketiyle bekler dolapta yıllardır. Bir de hemcinsinle alışveriş yapmanın dezavantajı aynı şeyi beğendiğinizde içinizden gelmese de aa sen al yok yok sen al tribine girmek zorunda kalmanız. Dur hatta daha kötüsü aynı şeyi deneyip sen 38 bedene sığarken o 36 deneyip bir de bana bol geldi demesi bence :p


Ha ben kendim alışverişe kimseyi yanımda götürmeyi sevmesem de kız/erkek arkadaşlarımın, kocamın ve hatta zamanında patronumun alışveriş süreçlerine sık sık eşlik etmedim desem yalan olur ki bu konularda biraz patavatsız olmama rağmen. Zira hiç çekinmem söylerim herkese beğenmediysem bir Nurella, bir İvana Sert edasıyla eleştiririm valla.

8 yorum :

  1. aynen oyle kocayla hatta coluk cocuk alısverise cıkanlara inanamıyorum :) kocam yalvarsada gel yanımda ol diye onlada gitmem kararsız adamın önde gideni en iyisi herkes tek basına yapsın alısverisini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim sorunum benim alışverişime karışmasınlar yeter :) Ama avmlerde maaile gezenleri gördükçe acıyorum o kapalı alana hapsedilmiş çocuklara :/

      Sil
  2. Bencede alışveriş merkezlerindeki bayanları eşleriyle veya erkek arkadaşlarıyla görünce bir çanta edasıyla çok gülüyorum :))))))

    sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. bende sevmiyorum modadan anlamadıkları için ya absürt şeyleri beğeniyorlar ya da benim beğendiklerimden beni soğutuyor.hele o bekleme koltuklarında uyuyor numarası yapması beni sinir ediyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha uyuyor numarası yapma olayını sevdim :D

      Sil
  4. aynen öyle... erkek arkadaşlarınızı sürüklemeyiniz alışverişlerinize plz..

    annesi alışveriş yapan küçük çocuk profili çok keyifli değil :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz de meraklısı değiliz ama işte yarım ağız da olsa çağırıyoruz :p

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)