25 Aralık 2014 Perşembe

Yeni Yıldan Neler Bekliyorum/ Beklemiyorum

Korkmayın buraya gerçekleşmesi absürd isteklerimi yazmayacağım, daha olası şeyleri yazacağım ki olur da görür duyar ilgili kişiler de yerine getirir :p

  • Hayatında 1 kez taşınmış biri olarak bir daha taşınmak istemiyorum mesela. 
  • Evim düzenli, işten geldiğimde yemek hazır olsun istiyorum ama evde yardımcı istemiyorum. Tamam bu abes oldu kabul. Ama ne temizliğe ne de çamaşıra/ütüye gelen kadınlara dayanamayıp onlardan çok çalışıyorum. Bir de insanlardan benim için bir şey yapmasını istemek benim yapıma çok ters ama ev işleriyle haşır neşir olmak da öyle. En iyisi bir otel suitinde yaşasak ya :p
  • Evde A ile benden başka bir canlı olsun istiyorum. Bitki olur, balık olur. Aslında bahçeli evim olduğunda ilk işim bir yavru golden ya da kangal sahiplenmek olacaktı ama yine bir apartman katına mahkum olduğumuz için köpek insanı olsam da bu aralar bir kediye ev sahipliği yapma isteğim depreşti. Anlık bir heves değil bu epey düşündüm taşındım o nedenle buradan sesleneyim. Yavru Scottish Fold ya da British Shorthairiniz ya da sahip olan arkadaşlarınız varsa talibim haber edin - bu zamana kadar yapılan masraflarını karşılayıp, hatta var olan kedisi için de mama vs gibi ihtiyaçlarına yardımcı olacağım ama para ile almaya karşıyım. Zaten hala evde bana boncuk boncuk bakan bir kedim yoksa bu canlıların para ile satılmasına karşı olduğumdan.
  • Yeni yılda da bebek planlarım yok. Yukarıda da görüldüğü üzere A.yı kedi babası yapmaya niyetliyim bu sene sadece.
  • Taşınmaydı, tezdi derken 3 aydır ayak basmadığım spor salonuna yeni yılda yine düzenli olarak devam edeceğim inşallah, amin.
  • 4. yılımı doldurduğum işimden sıkılmaya başladım açıkcası. Arayışlardayım, daha tempolu bir iş istiyorum. Allah'tan belamı istiyorum farkındayım :)
  • Pizzahut gün aşırı mesaj atmasın istiyorum.
  • Whatsapptaki mavi tık kaldırılsın, hatta whatsapp komple kaldırılsın istiyorum. Telefonda yazışma bana göre değil, hele kurulan o whatsapp gruplarındaki muhabbetler, her kelimeyi tek tek göndermeler beni ifrit ediyor.
Şimdilik bu kadar aklıma estikçe güncellerim, üşenmezsem tabi. Ee sizin beklentileriniz neler yeni yıldan dökülün bakalım :)




10 yorum :

  1. Bende düzenli olarak spora gitmeyi ve daha çok kitap okumayı planlıyorum. İnşallah hepimiz planlarımızı gerçekleştirebiliriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım bu planları bu sene sekteye uğramadan uygulayabiliriz, şimdiden mutlu yıllar :D

      Sil
  2. Hehehe ne güzel şeyler yazmışsın, inşallah hepsi gerçekleşir. Kedi sahiplenme olayını kesinlikle ben de istiyorum ve bende aynı şartlar altında istiyorum. Bulursan haber et mutlaka:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım, umarım hepimizin dilekleri gerçek olur ve iki tane kedi yavrusu olan birine denk geliriz :D

      Sil
  3. Ne hoş istekler böyle. Okurken gülümsemekten kendimi alamadım. :)

    YanıtlaSil
  4. Ev bahçeliyse kesin bir hayvan olsun evet! :)

    Ben de beklerim, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, hayvanları apartman dairelerine hapsetmeye karşıyım ben de ama bahçeli evimizin de olacağı yok, n'apsam bilemedim :)

      Sil
  5. Çok eğlenceli dilekler. Daha doğrusu ifade eğlenceli. :) Umarım gerçekleşirler kolayca. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)
      Umarım büyük-küçük tüm dileklerimiz gerçekleşir bu yıl :))

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)