10 Aralık 2014 Çarşamba

Teşekkürler #1

Jimmy Fallon en sevdiğim komedyenlerden biri sanırım, sıkılmadan her yaptığı programı izleyebilirim. Blogumda yeni bir seriye başladım bunu yaparken de programındaki "thank you notes" bölümünden esinlendim biraz- ne esinlenmesi bildiğin arakladım ama neyse :p


#1 Güya Avrupa'nın en iyi başkentinde yaşıyor olmamıza rağmen her yağmur yağdığında bozulan trafik lambaları sayesinde bize sabah sabah çarpışan arabacılık oynatanlara gelsin ilk teşekkür.

#2 Erkeklere skinny jean giydirip benden daha ince bacakları olan erkekleri gözüme gözüme sokan moda dünyasına da gelsin bir teşekkür..

#3 Sıcak mı soğuk mu bir türlü karar veremediğinden beni  kalın çorap giysem yanacağım, çorapsız çıksam donacağım ikilemine sokan hava durumu, sana da teşekkürler.

#4 Her sabah işe gelirken aynı şarkıları çalıp rutin hayatımı daha da sıkıcı hale getiren radyolara da teşekkürü bir borç bilirim.

Şimdilik bu kadar :)

10 yorum :

  1. Bu ince bacak mevzusunda benim gibi düşünen bir kadını daha hayatıma sokan kadere de teşekkürler! Emo ergenler çıktığından beri prensibimdir bacağı benden ince herifle kat'a işim olmaz. Baldırı kalın erkek fantezisi mi olur kader utansın benim var!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay hiç tahammül edemem çırpı ve/veya parantez bacaklı olanlara. Hadi çırpı olanlar pantolonla saklıyordu eskiden ama bu skinny jean denilen halt peydah oldu olalı gözümüze gözümüze sokuyorlar yine.

      Sil
  2. Çok iyi düşünmüşsün valla. Severim Jimmy Fallon'ı ve programını. Bende katılıyorum teşekkürlerine :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, sevielmeyecek adam değil ki :)

      Sil
  3. hmm, biri baldırı kalın erkek mi dedi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bonus pack olarak bicepsleri de var diyolla senin için :p

      Sil
  4. En çok da #4 beni çok üzüyor, halbuki ben her sabah radyo odtü ile ne güzel eğleniyorum diyordum, hep mi aynı şarkılar çalar yea, i wish that i could be like the cool kids, ergen konseptinde saçma sapan... pfff :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her odtülü gibi benim de arabada ilk istasyonum radyo odtü idi ama son 2 senedir hiç dinlemiyorum desem yeri, gerçekten şarkı seçimleri pek feci. radyo bilkent i daha bi seviyorum ama her sabah aynı şarkıları dinlemekten sıkıldımmmm :/

      Sil
    2. Radyo eksen veya joy fm tavsiye olunur efendim :)

      Sil
    3. teşekkürler, not ettim hemen :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)