24 Eylül 2014 Çarşamba

Kurban Bayramını BAE’de Geçirmeye Ne Dersiniz?

Her ne kadar bayramlar maaile güzel olsa da bu bayram niyetiniz güzel bir tatil yapmaksa size bir önerim var. Yola fazla zaman ayırmadan, sahilin ve güneşin keyfini çıkarmaya ne dersiniz? Unutmayın bazen en iyi kısa süreli tatiller yanı başınızdadır. Bol güneşli sahillerden, hoş sıcaklıklara ve sayısız aktiviteye kadar her şeye sahip bir yerde kalmayı kim istemez ki? Ben isterim diyorsanız size bir ipucu vereyim bu Kurban Bayramı’nda, Radisson Blu otelleri tam aradığınız şeye sahip. Bayram dönemi boyunca BAE’deki katılımcı otellerde büyük bir %30 indirim sunuyorlar. Yani şimdi tek yapmanız gereken, nereye gideceğinizi seçmek....


Dubai'yi seven biri olarak ilk tercihim tabi ki buradan yana olurdu benim :) Harika alışveriş merkezleri, sonsuz sahilleri ve bol aktiviteleriyle bilinen Dubai’yi ziyaret edenler genellikle ne yapacaklarına karar vermekte zorlansalar da Dubai, aileler için mükemmel bir yer ve çocuklar yattıktan sonra, seçkin restoranlar ve hala enerjisi olanlar için hareketli bir gece hayatı sunuyor.


Adrenalin yüklü Yas Waterworld ve Yas Marina Circuit’e sahip Yas Adası, günün sonunda rahatlatıcı havuz ve akşam kokteyllerinin dengeyi düzelteceğini bilen ailelerin her daim favorisi olmuştur.

Daha kültürel bir tatil ve aile dostu bir tatil yeri için Radisson Blu Resort Sharjah yılın her döneminde popüler olan bir yer. Hem özel sahil ve yüzme havuzları hem de açık ve kapalı restoranları sayesinde rahatlatıcı bir tatil yapabilmek için çok uzaklara gitmeniz gerekmiyor. “BAE’de Kısa Süreli İndirim”, BAE’deki tüm Radisson Blu, Radisson Royal ve Park Inn by Radisson otellerinde 18 Eylül 2014 ile 26 Eylül 2014 arası rezervasyonlar ve 12 Ekim’e kadar konaklamalar için geçerli olan bir tekliftir. Teklif, perakende standart oda fiyatı üzerinden yapılan %30 indirimdir.

E daha ne bekliyorsunuz? Haydi rezervasyonunuzu yaptırmak için hemen TIK TIK!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler :)