5 Haziran 2014 Perşembe

So Tell The Girls That I'm Back In Town

İzleyicilerimin büyük çoğunluğunu hemcinslerim oluşturduğundan -aman erkek okuyucularım alınmasın- bu şarkıyı uygun gördüm bu yazıma başlık olarak :)


Dün itibariyle doktora yeterlik sınavını atlamış bir insan olarak pek özlediğim blog alemine dönmüş bulunmaktayım. Son aylarda adamakıllı post yazamamış olmamın nedenlerinden biriydi bu süreç. Neyse bitti gitti, şimdilik rahatız :)

Peki bu aralar n'apıyorum derseniz hayatında bir şeye odaklanınca diğer şeylerden feragat eden bir insanım. Doğal olarak son aylarda spor, alışveriş, gezme,eğlenme vs. gibi şeylerin hepsinden uzak kaldım. Son bir haftadır hayatımı eski düzene döndürme çabaları içindeyim.

İlk başta aylardır uzak kaldığım sporu yeniden düzenli yapmaya başladım. Bir hevesle yazıldığım büyük spor salonlarındaki kalabalık ya da benim üşengeçliğimden kaynaklanan "işten geç çıktım bugun gitmeyim, yok işim çıktı aman iki seans pilatese gitmesem n'olur" gibi kaytarma bahanelerimi yok etmek için evime yakın, iş çıkışı yolumun üzerindeki bir spor salonuna yazıldım ki bu zamana kadar tercih etmediğime pişman oldum. Gerek üye sayılarının azlığı, eğitmenlerin çokluğu, aletlerin her daim kullanılabilir, temizliğin had safhada olması beni ziyadesi ile memnun etti. Bir de uğramamazlık yapmıyorum önünden geçerken basıp gidersem vicdan azabı çekiyorum :) Hoş vücut denilen şey nankör, öyle bir hamlamışım ki üstümü giyerken acıdan gözlerim yaşarıyor 1 haftadır :(

Onun dışında var olmayan yemek ve uyku düzenim iyice rayından çıktı. Akşam dokuzda yatıp 2 saat sonra uyanıp sabaha kadar oturuyorum. Yemek dersen evde pişirmediğim gibi dışarıdan yemekten de hazzetmiyorum :S Neyse ki bu düzensizlik bana kilo olarak dönmedi aksine stres vs. nin etkisiyle 3 kilo bile vermişim :)

Dediğim gibi epeydir adam gibi eğlenemiyorum ama bu haftasonu eğlencenin dibine vuracağım umarım, şimdiden programım saati saatine hazır. Şu aralar 40ında hisseden bünyeyi 20li yaşlara döndürmenin vakti geldi :)

Bu bilgilendirme yazısından sonra her zamanki gibi havadan sudan konularla aranızda alacağım, merak etmeyin :p

10 yorum :

  1. Geçmiş olsun hoş geldin:)
    yarım saat önce aklıma geldin dedim ki 'ne giysem nerelerde acaba? mesaj mı atsam ki yok yok şimdi iştedir hatunu rahatsız etmiyim'

    Özledik yaz gayrı;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum, hiç çekinme kuzum istediğin zaman ses ver :)

      emin ol hayatta en müsait olduğum an işte olduğum an :p

      Sil
  2. Haydi geçmiş olsun ;)
    Beklettin.
    Bekletme bir daha ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. peki ;)

      teşekkürler Buddha :)

      Sil
    2. Peki?
      Peki ne ya?!
      Peki.
      Daha da yorum yazanı eşekler kovalasın.
      (Yüksek lisans fln ya, tanımazsın artık tabi. Vay be!)

      Sil
    3. şimdi bu yoruma cevap olarak tekrar "peki" yazıp şansımı zorlamak istemiyorum :p

      ama yorumlarından mahrum etme beni üzülürüm :/

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)