27 Mart 2014 Perşembe

Seçemediklerimizden misiniz?

Bu seçimlerden umutluyum demeyi çok isterdim ama pek öyle değil durum açıkçası bilboardlar sayesinde yüzünü anamdan babamdan çok gördüğüm Melih başgan gene alacak Ankara'yı ama naparsınız işte umut fakirin ekmeği. Yalnız herkes o kadar istiyor ki gitmesini geçen yerel seçimlerde de böyleydi çok umutlanmıştım ama yine kazandığından bu sefer pek ciddiye almıyorum anketleri. Artık Ankara'da yaşamayan hatta yurtdışında yaşayan arkadaşlarım bile benden çok istiyor gitmesini.



z.- yemin ediyorum Melih gitsin kicima kına yakicam, bunu cidden yapicam
t.- kızım önünde düğün var büyük konuşma eline yakacaz kınayı
z.- hazır kına iste t.- kicina yakarsak reklam olursun e.- önemli olan yakmak nere yakıldığı önemli değil, âdetimiz bu deyip gelen tüm isveçlilerin kicina yakarız :D

Ne diyelim büyük totem yaptık yazın z. nin düğününe gelen erkek tarafını kınayla haşır neşir etcez epey :) Hadi sen de katkıda bulun ve oy ver gitsin :)

12 yorum :

  1. Bana da ayırın o kınadan ;)
    Bu arada, yazı karakterinde revizyon demek? :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayıpsın ayırırız tabi:)

      Değiştirdim ama okuması zor sanki, pek içime sinmedi.

      Sil
  2. Ayy hiç sormayın Melih'in projelerini, sinir oldum. Eskişehirdeki projelerin aynısını kopyalamış bir de yeni diye yutturuyor, işleri güçleri taklit, Ankapark dediği, Eskişehir'in Masal şatosu, Boğaz dediği, Eskişehir'in denizi (Büyükerşen yaptı kaç sene oldu denizimiz var). Teleferik dediği taşımacılık ise bugün pekçok şehirde özellikle Karadeniz'de başarıyla gerçekleştirilmiş projeler. Ne o öyle şimdiye kadar bunları yapmak için peki neyi beklemiş!!!! (sürekli al gülüm ver gülüm.. Güllere uydurdum yazının sonunu:))) Yani beni seçerseniz. Ben de bu projeleri ancak öyle yaparım diyor...Neden bekledi ki bu güne kadar yapsaymış, tekrar 5 sene istiyor..! Bir de cami yanına kültür merkezi diyor yaaaa! Bunlar adam olmaz...

    Neyse sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de projelerini ilk gördüğümde direk Eskişehir'den çalmış bunları demiştim haklısın. Yıllardır neden yapmadıkları tabi ki büyük bir soru işareti. Bu sefer karşısındaki projelerle konuştuğu için ondan böyle bir yol izliyor. Rakibi başkası olsa taklit de olsa bu projelerle bile gelmezdi:)

      Sil
  3. kınayı görünce kına gecesi var oley diye açtım :)
    seçimler herkesin kafasını midesini bulandırdı artık, bitse de kurtulsak..
    heryerde aynı, ne projeler ne vaadler kimse samimi gelmiyor bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben genelde kınayı görünce eyvah kına gecesi diye açmıyorum postları aslında :)

      Neyse az kaldı pazartesiden itibaren bitecek bu tantana.

      Sil
  4. ben de alayım o kınadan:)))

    YanıtlaSil
  5. Ankara sevdalisi biri olarak ben de azcik kina istiyorum :)(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)