23 Ekim 2013 Çarşamba

Sleek Makeup Alışverişim

Şu postumda Sleek ürünlerini kendi sitelerinden sipariş ettiğimi belirtmiştim. Kendi sitelerini tercih ettim çünkü ürünlerin fiyatı daha uygun ve kargo ücreti sadece $2.76 idi. Ürünler bugun sabah elime ulaştı. İki haftayı biraz geçti ama bunun nedeni bayram tatili nedeniyle yurtiçinde geç dağıtılması da olabilir. İki tane allık almıştım hatırlarsanız. 


Kullandıkça ürünler hakkında detaylı yazılarını yazacağım ama fikir vermesi açısından gelir gelmez ürünleri size göstermek istedim. İkisi de tam beklediğim gibi geldi. Ürünün ambalajı küçük görünüyor ama aslında the Balm Hot Mama kadar gramajı 8 gr, azımsanacak bir miktar değil yani :)

Bu arada ürünü hediye olarak göndermişler ama içinde kozmetik olduğunu vs. belirtmişler, ona rağmen sorunsuzca geldi. Şimdi gözüm far paletlerinde ama hangilerini alacağıma karar veremedim henüz. Bir de bir kaç allık daha eklesek sepete fena olmaz hani :)

Peki siz daha önce bu markanın ürünlerini kullandınız mı? Şunu sakın kaçırma ya da aman bundan uzak dur diyebileceğiniz ürünleri var mı?

10 yorum :

  1. Gule gule kullan canım keske banada gelseydi. Benim gumruge takildi maalesef:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa çok üzüldüm neden takıldı acaba, benimki fiyat olarak azdı ondan mı sorun olmadı ki :(

      Sil
  2. Güle güle kullan tatlım. 75 Eu nun altındakiler pek takılmıyormuş diye duymuştum bende ama ürünler gümrüğe takılınca ne oluyor ? yani ödeme vs. Daha önce hiç yurtdışından online alışveriş yapmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım valla ben çok yurtdışı alışverişi yapıyorum. Aslında alışveriş limiti dediğin gibi 75 euro ve yıllık alışveriş limiti de 5. Ama ben o limiti 10 kez aşmışımdır :) Bu zamana kadar hiç gümrük sorunu yaşamadım nasıl çözülüyor ben de bilmiyorum açıkçası.

      Sil
  3. Guvenilir bir sitemi acaba sleekin sitesi

    YanıtlaSil
  4. hani kart numarasi falan vericem o yuzden bir kac bisi almak istiorum bi sikinti olurmu

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba biz de sipariş verdik kargoya verilmiş ama umarım gümrüğe takılmaz 75 sınırını aşmadı gerçi. Bundan önce de Koreden ve Çin'den alışveriş yaptık hiç sorun olmadı ama takılan olmuş ys bilemedim :(

      Sil
  6. 40 gün oldu gelmedi :(( 1 tane palet almıştım. Gümrüğe takıldıgı gibi bi bilgi de gelmedi. Gelse sürpriz olur artık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kötü olmuş. Aslında böyle uygun fiyatlı şeyler takılmıyor genelde ama belki gelir sürpriz olur size :). Siteyle görüştünüz mü onlar takip edebiliyorlardır ürünü belki

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)