13 Eylül 2013 Cuma

Skin Blossom Reviving Eye Cream

Sizlere kuru göz altlarımı nemlendiren, makyaj altı kullanıma da gayet uygun olan, %85'i doğal içeriklerden oluşan göz kremimden bahsedeceğim bugun. Kremi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, sanırım yorum yapacak kadar tecrübe edindim.

Öncelikle Lilakutu'da kremin vaatleri neler aynen aktarayım:
"Göz çevresini onarıcı, yenileyici ve antioksidan etkili krem en yorgun gözleri bile canlandırır. Buckwheat exractı, şişkinlik ve gözaltı morluklarını yok etmek için yardımcı olur. Antioksidan etkili Yeşil çay zarar görmüş ciltte yaşlanma belirtilerini azaltır. Eyebright extractı, Badem ve Shea yağı göz çevresini nemlendirir ve  yumuşatır. %85 organik içeriğe sahip ürün bütün cilt tipleri için uygundur. Ürünler %98,85 doğaldır ve SLS, SLES, ALS, Phylates, Parabens, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silikon, sentetik renklendiriciler & parfüm, Petrokimyasallar, Urea, DEA, MEA, TEA, GLYCOLS, GM gibi zararlı kimyasallar içermez."
Ürün ile ilgili nemlendirme ve canlandırma konusunda üzerine düşeni yerine getiriyor ama morlukları yok etme özelliği yok ya da bende öyle bir sonuç olmadı. Zaten hiçbir kremin bu konuda iddialı olacağını düşünmüyorum ben.

Ürünle ilgili diğer bir güzellik ise pompalı ambalajı. Hem hijyenik hem de pratik. Bir pompadan çıkan miktar yeterli oluyor uygulamanız için. Ben yapısını da çok sevdim, yapış yapış değiş ve uyguladıktan iki dakika sonra makyaj yapabiliyorum üzerine.

Ürüne ülke sınırları içinde ulaşmak isterseniz sizi Lila Kutu'ya alalım. Fiyatı 42 TL. Böyle bir göz kremi için ödenebilir bir meblağ. Ama ben Naturisimo'dan 15 TL gibi bir fiyata aldım ve hiç bir sorun da yaşamadım.

Kısacası memnun kaldığım en azından 30lu yaşlarıma kadar- sanki çok varmış gibi :( - kullanmaya devam edeceğim bir ürün oldu.

11 yorum :

  1. Yanıtlar
    1. Evet ben cok memnunum. Açıkcası kat be kat para ödeyip aldığım göz kremleriyle benzer sonuclar aldım.

      Sil
  2. Ürünü beğendim ama muadili varken galiba bu fiyata denemem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer yurtdışından alışveriş yapmaktan çekinmiyorsan bir şansı naturisimo.com a şans verilebilir.

      Sil
  3. kırışıklık için de beni cezbedecek bir cümlecik olsa idi keşkee ama içeriği o kadar temiz ki sanırım alicimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni de cezbeden icerigi oldu. Tabi fiyati da cok uygun naturisimo dan alacaksan :-)

      Sil
    2. naturisimodan ne kadar sürede geliyor ürün

      Sil
    3. 10-15 gün arasında geliyor genellikle.

      Sil
  4. Merhabalar,
    Ben Naturisimo'dan 15 TL gibi bir fiyata aldım ve hiç bir sorun da yaşamadım demişsiniz. Yurtdışındaki sitelerden kozmetik alınabiliniyormu? Ben Amerikadan işte sitesinden alışveriş yapmıştım ama kozmetik gelmiyor diye biliyorum. Nasıl almıştınız siz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı sitelerden sorunsuzca gelebiliyor, hangi siteden alışveriş yapacaksanız yerli bloglarda bir araştırın derim. Yoksa özel bir yöntemim yok gelmesi için, birkaç bloggerın bu siteden alışveriş yaptığını gördüm ve ben de sipariş ettim, sorunsuzca ulaştı.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)