3 Eylül 2013 Salı

Baykumaş- Kumaş Alışverişi


Annemin giyim öğretmeni olmasından mütevellit kumaşlara,dikiş dikmeye hep bir merakım var. Pek dikiş vs dikemesem de küçük makinede elimden geldiğinde bir şeyler dikiyorum ara sıra. Ankara'daki Bursa Kumaş Pazarı benim için cennet ne alacağımı şaşıyorum ama Kızılay tarafına pek işim düşmediğinden ve o kalabalığı pek de sevmediğimden internet üzerinden kumaş satan var mıdır diye aramaya koyuldum ve Baykumaş ile tanıştım. Elimden gelse sitedeki her kumaşı alacaktım ama en üstteki fotograftakilerde karar kıldım. Sol alt taraftakiler ise hediyelerim. Ne kadar cömert bir siteymiş 6 parça kumaşa 3 parça kumaş hediye koymuşlar. Bir de kumaşlar tek tek poşetlenmiş ve sol alt fotodaki çizgili kumaş çantaya yerleştirilmiş. Özenli bir paketleme söz konusu yani. Bir de belirtmeden geçemeyeceğim her kumaşın kenarında yer alan baykuş çıkartmalarına bayıldım.

Keyifli bir alışveriş oldu kısacası bundan sonra bol bol kumaş alırım artık ben buradan :)



13 yorum :

  1. Aaa ben bu siteye bayıldım ki !! :)) bende bir ankaralı olarak aynı dertten muzdariptim ama baykumaşı öğrenmem çok ii oldu gerçekten :)) teşekkür ediyorum :)

    beauthingsforme.blogspot.com

    Bu arada beklerim yaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim ne demek, iyi alışverişler :)

      Sil
  2. merhaba blogunuzu yenı kesfettım :) takıpcısı oldum ınsallah ve sıze bır sorum olacak sımdı sızın bu aldıgınız parca kumaslardan ben goremıyorum sıtede bayagı farklı kumaslar var ama sızınkıler farklı acaba ozel ıstek uzerıne mı getırttınız bunları ınsallah bende vereyım ıyı oldu bu parca kumas :) kolay gelsın cevap ıcın sımdıden tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sitedeki kumaşlar da tek olabilir. Çünkü bunların hepsi kaç cm oldugu vs. belli olan kumaşlardı o nedenle her kumaşın devamı olmayabilir yine de emin değilim.
      Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

      Sil
  3. Hadi bakalım yeni kumaşlar yeni ciciler demek hepsi çok güzel bekliyorum neler olacaklarını :)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de merakla bekliyorum valla canım aklımda bir şey yok henüz ama :)

      Sil
  4. Bloglarda duymaya basladım bu ismi. Bende bir siteyi dolasacağım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikiş bloglarının bir kaçına sponsor olmuşlar sanırım bugun bir çok blogda yazı var site hakkında benim alışverişime denk gelmesi tesadüf oldu :)

      Sil
  5. Çok itinalı bir siteymiş, ne güzel kumaşlar. Ben karar veremedim daha.

    YanıtlaSil
  6. ankaradaki bursa kumaş pazarı ne tarafta? ben ankaralı değilim de gittiğimde uğramak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızılay'da İzmir Caddesi'nde. Kızılay'a vardığında kime sorsan gösterir muhtemelen :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)