20 Ağustos 2013 Salı

H&M Far Paleti - Pink Nudes

Hm alışverişimden bahsetmiştim. Tombik dudak kaleminden pek memnun kaldım. Aldıklarımdan biri de bu far paleti idi. Aslında ben bu nude paletin daha kahve tonlarında olanını alacaktım ama nude paletten sadece pembe olanı kalmıştı.
Aslında günlük hayatta pek far kullanan biri değilim. O nedenle far paletlerim öyle çantaya at çık cinsinden ziyade daha çok büyük ambalajlarda, setler halinde. Bu paleti de bir gün lazım olur yanımda taşırım diye aldım. Her ne kadar çok kullanılmış gibi görünse de bir kez koyu rengini eyeliner gibi sürdüm o kadar. Diğerleri swatchlamaya çalışırken bu hale geldi :)


Farlar ile ilgili konuşacak olursak renk olarak çok uyumlu bir palet. ilk iki renk kaş altında vs. kullanılabilir. ilki bu iş için biraz fazla çiğ benim için ama. 3. renk ise güzel bir pembe dursa da uygulandığında pek açık durdu göz kapaklarımda açıkcası kullanacağım bir renk olacağını sanmıyorum. Son iki renk ise palette en çok kullanacağım renkler. Swatchları farların yerleşim sırasına göre çektim, tabi ki tek dokunuşta bu kadar renk vermediler ama sizin renkleri iyice görmeniz için ben farlara fazla bastırmış olabilirim :) Tabi ki böyle bir paletten gün boyu kalıcılık beklememek lazım. Mutlaka far bazı kullanılmalı. Unutmadan söyleyeyim fotograflarda belli olmamış pek ama çok az da olsa sedefli yapıları var farların ama günlük makyajda kullanılmaz cinsten değil hatta belli olmuyorlar bile sürdüğünüzde.

Fiyatı yanılmıyorsam 8-9 TL arasında idi. Özellikle tatil bavulunda sevdiğiniz ürünler çantanızda zarar görmesin diye alınabilir bir palet. Diğer renklerini de denemeyi düşünüyorum.

5 yorum :

  1. Farın renk tonları harikaymış..

    YanıtlaSil
  2. HM`de bir tek Metalik far paletine denk gelebildim, bunlara bakıyorum ne zamandır ama bi türlü göremedim. Görürsem alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de dün gittim H&M'e ama bu koleksiyondan hiçbir şey kalmamıştı. İçinde kaş farlarının da olduğu bir smokey palet var sadece bir de daha renkli farların olduğu bir palet. Umarım sen bulursun :)

      Sil
  3. H&M yine doldurmuş standları! Ben bugün gittim Brandium'da her şey vardı! :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)