27 Ağustos 2013 Salı

Concealer Dosyası: Maybelline Fit Me Concealer #25 Medium

Uzun bir ara vermişim kapatıcı yazılarıma kaldığım yerden devam edelim. Aslında şu aralar Bobbi Brown corrector(yazısı burada )+ MAC prolongwear NW25(yazısı yakında) ikilisinden gayet memnunum ama elimdeki kapatıcıları sizler için yorumlamaya devam ediyorum.
Maybelline Fit Me serisi çok beğenilen ürünleri barındırıyor. Ben geçen seyahatimde rast gelince sadece kapatıcısını aldım neden fondötenini de almadım diye kendime kızıyorum aslında.
Ürünle ilgili yaşadığım tek sorun ambalajının çabuk yıpranması ama bir drugstore markası için bu pek büyük bir problem değil benim gözümde.  Ürünün süngerli bir aplikatörü var, tasarımı gayet şık, ince, tam çantada taşımalık. Bendeki 25 numara medium ama 20 numarasını alsam daha iyi olacakmış sanırım. Herhalde aldığım yerde tester yoktu rastgele almış olmalıyım. 

Ürün hakkındaki yorumlarıma gelecek olursak başta ürünle ilgili beklentilerimi yüksek tutmadığımı belirtmek isterim. 5$lık bir kapatıcı olarak üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. Gözaltlarını kurutmuyor hatta nemlendiriyor sanki. Bu nedenle kullandıktan sonra pudra ile sabitlemek şart kalıcı olması için. Çok fazla çizgilere dolma sorunu yaşamadım ama pudrayla sabitlemeden de kullanmadım ondan kaynaklı da olabilir.Kapatıcılığı orta, günlük olarak işinizi görebilecek bir ürün. Ama tam kapatıcılık arıyorsanız sizi memnun etmeyecektir.

2 yorum :

  1. Hic fena gorunmuyor denemeye deger:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet uygun fiyatlı işe yarar bir ürün Türkiye'de de satılsa süper olacak.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)