6 Mayıs 2013 Pazartesi

Concealer Dosyası: Collection 2000 Lasting Perfection Concealer #Medium

Öncelikle ürünün resmini instagram hesabımdan almak zorunda kaldım çünkü ambalajı o kadar dandik ki tüm yazılar silinmiş. Aldığım zaman intagramda paylaşmıştım fotografı ordan kalma bu da :)
Yabancı bloglar o kadar övmüş ki bu ürünü, hem kapatıcı, hem uygun fiyatlı hem de kalıcı diye benim gibi göz altı sorunlu biri edinmezse olmazdı. Anlayacağınız pek umutluydum bu üründen belki ondan biraz acımasızca eleştiriyor olabilirim söyleyim şimdiden :)

Ürünün dört renk seçeneği var. Bendeki medium. Ürünün sitelerdeki tonları gerçeğiyle alakasız gibi o nedenle blog blog gezdim ve bunun mor göz altlarımı nötrlemeye yeteceğine kanaat getirdim. Ürün her ne kadar likit concealer ambalajında olsa da bildiğimiz likit concealer gibi değil. Biraz daha katı ve pudralı gibi. Bu nedenle sürmesi ve yedirilmesi biraz daha zor. 16 saat kalıcılık vadeden bu ürünü 16 saat cildimde tutmadım ama kalıcılığı başarılı gerçekten. Şimdi beni hayal kırıklığına uğratan yönlerine gelecek olursak yukarıda da bahsettiğim gibi ambalajından başlayayım. İki kez çantaya attım o da ne silinmiş her şey. Bu da kalitesiz ürün izlenimi veriyor açıkcası. Beni hüsrana uğratan diğer konu ise kapatıcılığı. O kadar çok blogda okudum ki "en iyi kapatıcı bu" yazılarını ama bana yeterli gelmedi. En azından göz altlarım içim yeterli değil. Günlük makyajda kullanıyorum ama işte bu diyeceğim bir kapatıcı değil maalesef. 

Yalnız yüzüm için kullandığımda yapısından ve kalıcılığından çok memnun kaldım. Hem izlerimi güzelce kapatıyor hem de gün boyu kalıcı. Ama tonunu göz altım için seçtiğimden cildime koyu kaldı yukarıdaki resimde de görebileceğiniz gibi.

Kısacası bitene kadar kullanıp tekrar almayacağım bir ürün oldu. Ama göz altları benim kadar sorunlu olmayıp kalıcı bir concealer arayanlara tavsiye ederim. 
Bu arada ürün Türkiye'de satılmıyor.



2 yorum :

  1. benimde tam oldu dediğim bir kapatıcı hala yok bulamadım sanırım bu da silindi şimdi : ) flormarı kullanıyorum iyi gibi ama etkili sonuç vermiyor o da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslından benim vazgeçilmezin 2 tane var ama takıntılıyım biraz göz altı kapatma konusunda. Bunun bilinen markalardan kalıcılığı dışından bir artısı yok. Yanı maybelline affitone alırım bunu yurtdışından getirtmek için uğraşacağıma :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkürler :)