15 Nisan 2013 Pazartesi

Cilt- Saç Bakım ve Kozmetik Alışverişi (Saçhane, Kozmotrend, Onlineeczanem)

Aşağıdaki alışverişin ecotools fırçaları hariç hepsi online alışveriş sitelerinden alındı. Ecotools fondöten ve concealer fırçasını ise Gratis'ten aldım.
L'oreal Matrix serisinin Break Fix adlı ürününden çok memnun olunca aynı serinin ısıya karşı koruyucu spreyini sachane.com dan aldım, gerçekten fiyatları çok uygun ve aynı gün kargoluyorlar ürününüzü. Indola keratin serum da yine sachane.com ganimeti. Henüz iki kez kullandım ama çook memnunum şimdiden. Neden daha önce almamışım böyle bir şey bilemedim. Detaylı olarak saç bakım rutinimi yazacağım bir başka postta. O zaman bu ürünü detaylı bir biçimde anlatacağım. Tarak da yine sachane.com dan sırf meraktan alınmış bir ürün :)
Mucize krem diye bahsedilen sudocrem i sivilce izlerim için aldım umarım işe yarar. La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Fondöten zaten alacaklarım listesindeydi. Benim aldığım zaman en uygun fiyat Onlineeczanem.com daydı. Bioderma White Objective H2O Cilt Temizleyici ise cilt aydınlatıcı serinin Bioderma Sensibio H2Osu. La Roche Posay Hydreane Riche de denemek istediğim bir üründü onu da sepete ekledim böylece onlineeczanem.com alışverişmde tamamlanmış oldu. Bu siteden de ilk kez alışveriş yaptım ama memnun kaldım.
Pure Beauty BB cream Bulgarian Rose u çok merak ediyordum ama her gittiğimde Watsonslarda kalmamış oluyordu. Kozmotrend.com da satıldığını görünce hemen aldım. Yine aynı sitede Bio-oil de normal fiyatından daha uyguna satılıyordu ve kargo ücretsizdi. Çevremde Avon satan olmadığından Avon'un yeni çıkardığı kalem rujları merak ediyordum onu da Kozmotrend.com da görünce aldım hemen ama almasam da olurmuş:)





3 yorum :

  1. Saç bakım rutini postunu merakla bekliyorum canım. Aldıklarını güle güle kullan =)

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım en kısa zamanda blogda olacak :)

      Sil
  2. Morfose Saç Serumu  çok güzel bir yazı bu üründe çok iyi

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)