13 Aralık 2012 Perşembe

Yılbaşı Gecesi İçin Ünlülerden İlham Alın

Hala o gün ne giyeceğinize karar vermediyseniz, 2012 boyunca ünlülerin çeşitli 
aktivitelerde giydiklerinden fikir alabiliriz. Kim bilir belki sizin tarzınıza da uygun bir şeyler bulabilirsiniz :)


Eğer siz de bir pantolon insanıysanız, elbiseyle-etekle o gece rahat edemem diyorsanız Kate Moss gibi ceket-pantolondan yana kullanabilirsiniz tercihinizi. Onları sadece tutup içinize ışıltılı, dikkat çekici bir büstiyer giymeyi unutmayın tabi..



Peplumdan yılbaşı gecesi de kurtuluş yok. Eğer pantolon giymeyi düşüyorsanız kıyafetinize hareket katmak için siz de Millie Mackintosh gibi peplum üstleri deneyebilirsiniz.



Anna Kendrick Christian Dior elbisesi içinde ne kadar hanım hanımcık duruyor değil mi?  Eğer yılbaşını şirketinizin organize ettiği büyük bir etkinlikte geçirecekseniz biraz ağırbaşlı, romantik renkleri seçmekte fayda var.





Her ne kadar Diane Kruger'ın üzerindeki  Chanel in göğüs kısmı olmamış olsa da pullu, payetli elbiseler bu gecenin hareketliliğine çok uygun.



Neonun altın çağını yaşadığı 2012 yılını neounsuz kapatmak olmaz değil mi? O zaman siz de Elizabeth Banks gibi bol renkli elbiseler tercih edebilir ve eğlenceli kişiliğiniz hakkında ipucu verebilirsiniz:)



Kate Bosworth 'un beyaz Emilio Pucci ile yaptığı sade kombini aşırılıktan kaçınanlar, beyaz sevenler için ideal. Siyah ve beyazın uyumunun her zaman kurtarıcı olduğunu unutmamak lazım.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler :)