28 Kasım 2012 Çarşamba

Herkes Tulum Giymemeli

Tulum heralde en son bebekliğimde giydiğim bir giysiydi. Hala da duruyor annemde mavi, pofuduk pofuduk kışlık bir tulumum vardı. Ondan sonra ne zayıfken ne de şu anki halimle hayatta gözüm kaymadı tulumlara. Sebep basit. Boy kısa. Giyilecek on milyon giysi arasından kendimi bu kadar rezil gösterecek bir kıyafeti niye giyeyim ki değil mi?

Peki bu başlığın sebebi Kim ablamız bunu neden akıl edememiş. Aslında kendisini Kİm Kardashian peplum giymesin diye konu edecekken bu fotosunu görünce dayanamadım. Bu durum daha ivedi :))


Görünen köy ortada. Bel oyuntusu kaybolmuş, zaten büyük olan popo iyice yayılmış. Hele o ağ kısmının düşüklüğüne bir şey diyemiyorum. Paçası uzun olsun boyum uzun görünür diye yerleri süpüren paçalar hantallıktan başka bir şey katmamış. Belden üst kısmı sadece hoş görünüyor bir de saçlar ama alt kısım falso.

Sizce de durum çok feci değil mi?

4 yorum :

  1. Oysaki bu kadar orantısız tipine rağmen çok iyi taşıdığı şeyler varken. Bu kadar imkan varken neden neden neden yahu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum yani uzun etekleri, o daracık elbiseleri bile güzel taşıyor, ezber bozuyor resmen ama olmamış bu :(

      Sil
  2. paranla rezil olmak bu bence :)
    kkim guzelım unluyum populerım cartım cartum dıye jher seyı gıyebılecegını sanan zengın ama görgüsüzlerden biri olarak goruyorum kendısını :D

    çok mu ezdim?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler :)